A blogról

Kedves Olvasó!

Először is szeretnélek üdvözölni a Webuni blogján! Remélem, hogy nem sértődsz meg, de önkényesen felhatalmaztam magamat, hogy mint a Webuni esetében, itt is, a közvetlenség érdekében, tegező viszonyt használjak.

Engem Bodor Ádámnak hívnak, a Webuninak vagyok az egyik társalapítója és többnyire én fogok erre a blogra bejegyzéseket írni.

A Webuni Blog létrehozásával az volt a célunk, hogy legyen egy olyan kommunikációs csatornánk is, ahol leginkább a szakmai témákat tudjuk feldolgozni és megosztani veletek, ellentétben a Webuni facebook csatornájával, ahol azért minden egyéb, a Webunit érintő információval is találkozhattok majd.

Témák, amikre számíthattok, ha nyomon követitek a Webuni Blogot:

–          Hallgatóknak: kurzusajánlók, tanulási praktikák, oktatók bemutatása, oktatókkal riportok, cikkelemzések, tévhitek eloszlatása, stb.

–          Oktatóknak: kurzuskészítést segítő programok/eszközök bemutatása, online oktatási praktikák, már sikeres Webuni oktatók bemutatása/riportok, cikkelemzések, félelmek – tévhitek eloszlatása, stb.

–          Rólunk: vezetőkről, munkatársakról, partnerekről, Webunit érintő fejlesztésekről, stb.

Mivel a Webunival Magyarország legjobb közösségi oktatási portálját szeretnénk létrehozni, ami tulajdonképpen egy közös érdek mindenkinek, így nagyon fontos számunkra a Ti véleményetek és visszajelzéseitek! Ezért arra kérünk Titeket, hogy ha bármilyen észrevételetek van, akkor azt nyugodtan osszátok meg velünk, hogy folyamatosan és olyan irányba fejlődhessünk, ami számotokra is jó!

Üdvözlettel,
Bodor Ádám és a Webuni csapata

Vélemény, hozzászólás?