Webuni legénység 2.

Ebben a részben ismét egy mindenre elszánt harcosunkat mutatom be, név szerint Zsoltot.

Neved?

Bölöny Zsolt

Hobbid?

Szoftverfejlesztés, bringa, gitár, dob.

Végzettséged? Szakterületeid?

ELTE – programtervező informatikus. Szakterületem a webfejlesztés (PHP, MySQL, HTML, CSS, jQuery), illetve a natív fejlesztés (C++). Az utóbbi időben hobbi gyanánt a Linux grafikus stackjével, illetve asztali operációs rendszerként való használhatóságával ismerkedek.

Milyen jellegű fejlesztésekben vettél eddig részt?

Főleg webes alkalmazás fejlesztésében valamilyen keretrendszer segítségével, illetve 2D játékok is kerültek már ki a kezeim közül.

Mióta dolgozol az Innostartnál? Hogyan kerültél a céghez?

2014 eleje óta dolgozom az Innostartnál, egy internetes fórumon közzétett hirdetésre jelentkeztem.

Könnyen ment a beilleszkedés?

Abszolút, hiszen mindenki fiatal a csapatban, ráadásul többen ugyanarra az egyetemre jártunk, szóval mindig van valami közös sztori.

Milyen általában a hangulat az irodában?

Szeretett grafikusunk (Ádám – a szerk.) folyamatosan gondoskodik a jókedvről, úgyhogy soha nem szokott rossz hangulat lenni az irodában.

Szeretsz-e a Webunin dolgozni? Miért?

Szeretek, egyrészt mert hiszek az internetes oktatás létjogosultságában, másrészt pedig szakmailag is nagy kihívás, mivel mindig igyekszünk a legújabb technológiákat felhasználni a fejlesztés során.

Belegondoltál-e már abba, hogy egy olyan országos szintű rendszernek a fejlesztésén dolgozol, ami jelentős mértékben megváltoztathatja a jövő oktatási módszereit?

Igen! És bízom is benne, hogy ez így is lesz, bár hagyni kell egy kis időt, hogy rendesen kiforrja magát.

Mesélj el egy vicces munkahelyi történetet vagy szívatást! Az a legjobb, ha veled történt!

Amikor az egyik munkatársunk kb. 1,5 óra várakozás után jött rá, hogy az ebédjét nem az irodába, hanem otthonra rendelte meg véletlenül… Természetesen mi jó fejek voltunk, úgyhogy ezt a 1,5 órát mi is vele együtt végigvártuk, farkaséhesen!

Vélemény, hozzászólás?