Logó
Képzések

Adj életet a vázlatodnak!

Hogyan jutunk el a vázlattól a vektoros rajzoláson át egy hangulatos képig.
Szerző: Péter Nagy

A kurzusról

A kurzus elkészítésével, az volt a célom, hogy közérthető formában bemutassam mi is az a digitális illusztrálás.

Szeretném megosztani veletek, az évek alatt kifejlesztett egyedi munkafolyamataimat, tippjeimet, mindezt úgy, hogy közben egy egyedi és hangulatos képet megalkotásának folyamatát kísérhetitek végig.

Szeretsz firkálni, vázlatokat készíteni, de ezeket szeretnéd digitális formában is látni?

Ebben szeretnék segíteni Neked. Saját rajzomat felhasználva mutatom be Neked, hogyan fejleszthető tovább egy papírra vetett vázlat és, hogy hogyan tudod ezt Te is megcsinálni.

Első lépésben egy papíron, ceruzával megrajzolt vázlattal fogjuk kezdeni. Hiszen a papírra vetett ötlettel kezdődik minden! 

Ezt követően digitalizáljuk a papíron elkészített vázlatunkat. Adobe Illustratorban, vektoros illusztrációvá alakítjuk.

Végezetül Adobe Photoshopban, különleges hangulatot, atmoszférát adunk a képünknek, amitől még plasztikusabb és életszerűbb lesz a munkánk. 

Munka közben megismerheted a szükséges apró, de nélkülözhetetlen trükköket!

Ne feledd, a folyamatot és a metódust szeretném átadni, és azt a tudást, amivel Te is megalkothatod saját digitális képedet! Fontos, hogy a kurzusból nem fogod megtanulni a Photoshop és az Illustrator minden eszközét. Ha bármilyen segítségre van szükséged, vagy nem érteted az egyes mozdulataimat, bátran írjatok, igyekszem mihamarabb válaszolni!

Most pedig, nincs más hátra, mint, hogy csatlakozz a kurzushoz és mutasd meg, hogy mit tudsz kihozni egy papírra vetett ötletből! Kellemes alkotást!

 

Kurzus célja

Rajzolj digitálisan! Ha van egy ötleted, vázlatod, akkor ne hagyd a fiók alján! Megmutatom, hogyan használd az Adobe Illustrator és a Photoshop programokat, hogy egy életteli képet tudj készíteni.

 

Kurzus követelményei

Legyen egy jó ötleted, amit szeretnél megvalósítni, hozzá papírod és ceruzád! Számítógépeden Illustrator és Photoshop, ha esetleg nem ismered az említett szoftvereket, akkor is boldogulni fogsz! És a legfontosabb követlemény az alkotási vágy!

 

Kinek ajánlott

Azon kezdőknek ajánlom, akik még bátortalanul mozognak az említett két szoftver világában. A kurzus során, csak a leglényegesebb eszközöket fogjuk használni. Nem a szoftvert tanuljuk meg, a folyamat, ami számít!

 

Bemutatkozás

Sziasztok! Nagy Péter vagyok, illusztrátor, motion designer, és alkalmi fotós. Jelenleg motion designerként dolgozom hazánk vezető kereskedelmi csatornájánál, emellett digitális illusztrációkat készítek 2D és 3D-ben. Szerencsés vagyok, a munkám a munkám a szenvedélyem. Szabadidőmben analóg fotózással is foglalkozom.

Az online oktatással és kurzusaimmal az a celom, hogy minél több embert bátorítsak és inspiráljak és csak remélem, hogy ezzel sok örömet és sikerélményt tudok okozni.

A legjobb képzések a témában

Horgolás Alapok - Tanulj meg horgolni egy hét alatt!
Mintaolvasással és máshol nehezen fellelhető hasznos tudással
Liliom Emese
Liliom Emese
közgazdász
161
4 990 Ft
Wondershare Filmora Képernyőfelvevő és Vágóprogram Kezdőknek
Videós tananyagok és social media tartalom létrehozásához kiváló eszköz
Liliom Emese
Liliom Emese
közgazdász
46
9 990 Ft
Virtuálpszichológia, amit mindenkinek tudnia kell!
Veszélyek és lehetőségek az okoskütyük, az internet, és a videojátékok világában
Dániel Tóth
Dániel Tóth
Pszichológus, tréner, youtuber
53
10 000 Ft
Online Norvég Nyelvtanfolyam -  Nordee
Idegennyelv-tanulás
Online Norvég Nyelvtanfolyam - Nordee
Norvég nyelvtanfolyam : Szólalj meg norvégul 100 nap alatt!
Rácsai Dávid
Rácsai Dávid
Norvég nyelvtanár
46
22 990 Ft