Logó
Képzések

Amazon FBA Mesterkurzus

Építsd fel a sajátmárkás Amazon üzletedet a nulláról.

A kurzus leírása

Szerző: Dimitrov Ádám

Légy anyagilag független egy nemzetközi e-kereskedéssel. Tanuld meg lépéseit egy sajátmárkás termékes Amazon FBA vállalkozás felépítésének.

Árusíts egész Európában akár egyszemélyben, míg az Amazon elvégzi helyetted a raktározást, feladást és ügyfélszolgálatot.

Alapozd meg az életstílusbarát vállalkozásod jövőjét egy cselekvés orientált, lépésről-lépésre követhető és kompakt videótanfolyammal.

Pár érdekes tudnivaló az Amazonról

 • Egy gigászian nagy nemzetközi piactér fizikai jelenléttel már +10 országban

 • +100.000.000 Prime vásárló világszinten (2017)

 • Mi a Prime: egy alacsony éves díjért kapott szolgáltatás csomag amiért többek között ingyenes 1 napos kiszállítást (Prime termékekre), videó és zene streaming szolgáltatást kap a vevő.

 • Prime vs. Non-prime vevők: átlagos éves költés az USA-ban 1300$ vs. 700$ (Statista)

 • Jutalék alapú fizetés: csak akkor fizetsz amikor eladsz (7-20%)

Mi az Amazon FBA?

Az Amazon szolgáltatása eladóknak, ami során átveszik az eladóktól a tárolási, termékfeladási és ügyfélszolgálati feladatokat.

Azaz nem szükséges raktár, alkalmazott, vagy bármilyen más feladatot végezni a termékbeszerzésen és marketing kívül.

Ez a jelenleg a legegyszerűbb módja annak, hogy áruidat Európaszerte árusítsd!

Az FBA-be beküldött áruid automatikusan Prime jelvényt kapnak, így sokkal vonzóbbal a potenciális vevőid számára

A kurzussal többek között megtanulod a következőket:

 • Hogyan válassz ki egy szisztematikus módon erős kereslettel és hatalmas profittal rendelkező termékeket, ami nincs elárasztva más eladókkal

 • Hogyan találd meg a legjobb, legmegbízhatóbb és legversenyképesebb kínai gyártókat akik a sarokkövei lesznek az újonnan induló ekereskedésednek

 • Képes leszel átnavigálni magad és internalizálni a mintabekérés, minőségellenőrzés, fizetés, szállítás és rendelés folyamatát és elkerülni a kellemetlen meglepetéseket

 • Hogyan szerezz konzisztens és magas eladásokat a terméklistinged optimizálásával, Amazon termékkiemelésekkel és reklámokkal

Kinek való a kurzus?

 • Bárkinek akinek anyagi függetlenség a célja és hajlandó munkahely mellett 7-15 órát azzal foglalkozni, hogy felépítsen egy sajátmárkás Amazon FBA vállalkozást ami lehetővé teszi azt.

 • Ekereskedőknek akik szeretnének egy létrehozni egy extra pénzügyi lábat, egy stabil európai jelenlétet és új célpiacot elérni a legkevésbé komplikált módon.

Egy forradalmian új és hatékony üzleti modell

Az online vásárlások száma évről évre nő és még messze nincs megállás. Csupán a tény, hogy közvetlenül tengeren túli gyártóktól vásárolsz biztosítja neked, hogy versenyképesebb legyél és több egységprofitod legyen, mint a versenytársaid 98%-a.

Ezt az üzleti modell az óriás cégek és importőrök már régóta ismerik, de az internet megjelenésével elérhető és kezelhetővé válik ugyanez az átlagos emberek számára is.

A cél egyszer megtanulni hogyan építhetsz fel egy ilyen e-kereskedést és utána potenciális korlátlanul skálázhatod.

Mi szükséges, hogy egy ilyenbe belekezdjek?

A tanfolyam elvégézéshez szükséged lesz egy középszintű vagy jobb  angol nyelvtudásra, hogy komminukálhass a kínai és más nyelvű cégekkel (“az angol az üzlet nyelve”).

Szükséged lesz egy ~1m Ft-os megtakarításra, hogy beszerezhess egy kezdőkészletet, elhozasd az Amazon raktárába és fenntarts / megalapíts egy céget (ill. az egyéb kisebb-nagyobb költségekre). Amennyiben már van vállalkozásod, ennél jóval kevesebből is elindulhatsz.

Előljáróban, a cél a lehető legkevesebb pénzből (párs száz dollár) letesztelni egy terméket. Siker esetén egyszerűen többet rendelsz be (skálázol), máskülönben kiárusítod az apró készleted és kijössz nullszaldósan.

Ezen felül semmilyen különleges vagy ritka tehetség nem követelmény.

Ha követed a kurzusban elmondottakat a végeredményként rendelkezni fogsz egy (vagy több)  kevés rizikóval és pénzből validált termékkel, amit már csak skáláznod kell, amíg el nem éred a pénzügyi igényeidnek megfelelő bevételt.

Mit kapsz ha befektetsz a kurzusba?

 • 16 videóból, 6 írott leckéből és 6 letölthető segédanyagból álló videókurzust, ami lépésről lépésre átsegít téged a piackutatáson át a logisztikától egészen a marketingig, lefedve az összes részterületet, ami szükséges egy sajátmárkás termékes Amazon FBA üzlet felépítéséhez.

 • Ezt az online kurzust bárhol, bármikor és bármennyiszer elvégezheted, megnézheted, visszatekerheted. Akkor tanulod, amikor időd van rá, és olyan tempóban amilyenben Te szeretnéd.

 • Folyamatos támogatás: a kurzus elvégzése közben és után, ha bármilyen kérdésed van a témával kapcsolatban kérdezz bátran és segítek.

 • Hozzáférést egy hozzád hasonló cipőben járó, hasonló célokkal és gondolkodással teli exklúzív FB csoporthoz, mely célja a kölcsönös támogatás és motiváció.

Gyakori kérdések:

“Mi történik, ha nem tetszik a kurzus?” - Ha rájössz, hogy ez a program nem az amire számítottál, 14 napod van, hogy szólj nekem az adam@dimitrovadam.hu email címen és visszakapod a kurzus árát.

“Tudok kérdezni, ha valamit nem értek vagy nem szerepel a kurzusban?” - Igen, a kurzus tananyaga mellett személyesen én válaszolok a kérdéseidre és kételyeidre, amennyiben felmerülnek. Ezt megteheted az adam@dimitrovadam.hu email címen.

“Hogyan fogom megkapni a kurzust?” A fizetés után azonnal hozzáférést kapsz a kurzushoz. A hozzáférés korlátlan és örökre szól.

 

A legjobb képzések a témában

Weboldalkészítés alapjai - HTML5 + CSS3
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! Ez egy kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél! - v1.0.0
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
268
3 990 Ft 2 993 Ft
Melegen ajánlott hideghívás
A hideghívás és a telefonos megkeresések hatékony módszerei, egy kurzusban.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
72
3 900 Ft
Digitális Nomádok Nemzetközi Adózása
Digitális Nomádok nemzetközi cége, bankszámlája és adózási helye
Zakonyi Bence
Zakonyi Bence
Kutató, író, digitális nomád
25
19 900 Ft
Indíts Te is webshopot!
Kezdőknek, vállalkozási ötletet keresőknek
Pap Ágnes
Pap Ágnes
E-kereskedelmi szakértő
32
14 900 Ft