Logó
Képzések

Belső változásmenedzsment | Képzés indul: 2020.01.31.

Hogyan hozd ki a maximumot magadból a munkádban

A kurzusról

 

Ez a képzés támpontokat ad azok számára, akik úgy érzik, hogy el vannak akadva a karrierjükben, nem érzik kompetensnek magukat a munkájukban, vagy úgy érzik nem kapnak elég elismerést a munkahelyükön. Azonban, ha valaki nem érzi jól magát a munkahelyén, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a munkájával/munkahelyével van a probléma.

 

Ennek a 6 hetes online képzésnek a célja rávilágítani a problémák valós eredetére, segítve téged beazonosítani, hogy mik azok az újra és újra kísértetiesen hasonló helyzetek, amiben találod magad mind a magánéletedben, mind a munkádban. Megtapasztalod a saját, személyes céljaiddal összefüggő korlátozó gondolataidat, ráláthatsz ezek gyökerére, és a képzés alatt meg is szabadulhatsz ezektől.

Gyakorlati példák és gyakorló feladatok segítségével tiszta képet kapsz arról, hogy valójában milyen területeken szükséges változásokat eszközölnöd, hogy tartósan kiegyensúlyozott lehess mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben.

A képzés 7 fő lépésben, lépésenként konkrét gyakorló feladatokkal segít végig a probléma beazonosításától, a feloldásán át egészen a megoldási javaslat előkészítéséig. Végül átlendülsz a legfontosabb akadályozó tényezőn: meghaladod mai önmagadat.

 

MIT KAPSZ A KÉPZÉSTŐL?

– Megérted a múlt és jelen kapcsolatát– Megtaláljuk a céljaid elérését korlátozó akadályokat– Beazonosítjuk az elakadásaidban felismerhető mintázatokat– Eltöröljük a korlátozó meggyőződéseidet– Kialakítjuk az új, támogató meggyőződéseidet 

HOGYAN ZAJLIK A TANULÁS?

2020. január 31-től kezdve 6 héten keresztül áll majd rendelkezésedre a tananyag, amelyhez konkrét elkészítendő és a kurzuson belül feltöltendő feladatokat kell teljesítened.

A képzés során Balázs, a képzés oktatója folyamatosan rendelkezésre áll, a felmerülő kérdésekre írásban válaszol, hetente egyszer 1 órára pedig élőben is bejelentkezik online a képzés felületén, amikor valós időben válaszolja meg a résztvevők felmerülő kérdéseit.

A képzés pontos tematikáját lejjebb görgetve megtalálod. (a nyílt leckékre kattintva bele is nézhetsz a kurzus tananyagába)

 

----------------------------------------

Létszámkorlát

A képzés interaktivitása miatt korlátozzuk a résztvevők lehetséges számát. Maximum létszám: 25 fő

-----------------------------------------

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk a képzés tartalmát és minőségét illetően, hogy a képzés indulásától 15 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra az esetre, ha bármi okból kifolyólag nem lennél megelégedve a tananyaggal!

-----------------------------------------

 

Csatlakozz Te is a képzéshez, hogy beazonosítsd és eltörölhesd azokat a régi hiedelemeidet, meggyőződéseidet, melyek a mindennapokban megakadályoznak a céljaid megvalósításában!

 

Ha további kérdésed merülne fel a beiratkozás, részletfizetés vagy akár a csoportos kedvezmény részleteiről, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu címen!

A legjobb képzések a témában

Hatékonyságnövelés a Getting Things Done® módszer segítségével
Online képzés
Hatékonyságnövelés a Getting Things Done® módszer segítségével
Sajátítsd el a GTD® módszertan 5 fő lépését!
Hamar Domonkos
Hamar Domonkos
GTD és hatékonyságspecialista
30
39 900 Ft
Melegen ajánlott hideghívás
A hideghívás és a telefonos megkeresések hatékony módszerei, egy kurzusban.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
118
4 900 Ft
Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Hatósági Képzés teljes anyaga
2019 október 10-től érvényes anyag, példákkal, magyarázatokkal, illusztrációkkal érhető formában.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
71
4 900 Ft
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tételsor - C
Raktározás elnevezésű szóbeli tételsor kidolgozása.
Békefi Judit
Békefi Judit
Online oktató
40
10 000 Ft