Logó
Képzések

Hogyan erősitsd meg az akaraterődet?

változás tíz hét alatt
Szerző: Be Smart Klub

A kurzusról

A boldog párkapcsolattól, a sikeres karriertől, az egészséges életmódtól csak egy lépés választ el: ne csak tudd, hogy mit kell tenned, hanem tedd is meg! Miért szabotálod magadat, ha tudod, mit kéne tenned? Miért vagy képtelen megtenni, mikor egyébként van akaraterőd? Amikor meghallod az akaraterő szót, mi az első, ami eszedbe jut? Mihez lenne szükséged akaraterőre?

A cigi és a csoki utáni sóvárgás, a mértéktelen netezés, a párod kritizálása és a negatív gondolkodás helyett önbizalmat akarsz, formás, vonzó alakot, sugárzó magabiztosságot és munkahelyi sikereket, de a kontroll mindig kicsúszik a kezedből? Mikor csapda az optimizmus, miért rossz a bűntudat és a szégyen, mi a legnagyobb fegyvered az önszabotázs ellen, hogyan vehet erőt magán a cukorfüggő? Hogy tudnád véghezvinni, amit elterveztél?

Ha eljössz a Be Smart Klub előadására, meg fogsz ismerkedni két emberrel, aki segíthet neked. Az egyiket úgy hívják: Jelenlegi Éned, a másik neve: Jövőbeli Éned. A Jelenlegi Éned az az ember, aki halogat, nassol, utál mozogni és állandóan bűntudata van. A Jövőbeli Éned az, aki azonnal elvégez mindent, egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, és a Jelenlegi Éned legnagyobb reménye. Jelenlegi Éned bízik benne, hogy a jövőben ő is ilyen emberré válik. De ez a jövő sosem jön el. Az egyetlen ember, akiben bízhatsz, a Jelenlegi Éned, aki akkorára növelheti akaraterejét, hogy olyanná tud válni általa, amilyenné szeretne. Az akaraterő az IQ-nál is fontosabb sikertényező, és erősíthető!

Előadónk Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus és relaxáció terapeuta a www.pszichologin.blog.hu önsegítő önismereti blog szerkesztője előadásából gyakorlati példákon keresztül tudhatod meg, hogyan hozd ki magadból a maximumot. 

 

Be Smart Klub...és kitárul a világ

www.besmartklub.hu

www.facebook.com/BeSmartKlub

A legjobb képzések a témában

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tételsor - C
Raktározás elnevezésű szóbeli tételsor kidolgozása.
Békefi Judit
Békefi Judit
Online oktató
36
10 000 Ft
Hurrá, idén BÁBbeszéddel nyaralok!
Bábos-játékos nevelési módszer az együttműködő ovisokért BÁBbeszédkártyákkal.
Somfay Alexandra
Somfay Alexandra
bábpedagógus
39
2 290 Ft
Hogyan valósítsunk meg kutatómunkát a Föld túloldalán?
Ötletektől az indulásig
Dr. Hajdu Zsanett
Dr. Hajdu Zsanett
biológus, farmakognoszta
30
5 990 Ft
34 évesen nyugdíjas - Így csinálta
Bevezetés az anyagi függetlenség és a korai nyugdíjazás témakörébe
Takács Szabolcs
Takács Szabolcs
Korai nyugdíjas
59
3 000 Ft