Logó

HTML5 Projektek

Készítsünk 6 teljes webes projektet HTML5, CSS3 és Javascript segítségével.

A kurzus leírása

Szerző: Baranyi Árpád

Biztos vagyok benne hogy sokan futottunk már bele a kemény, gyakran áttörhetetlennek tűnő falba tanulmányaink során a programozás világában. Ezen fal akkor épül körénk amikor több száz oldalnyi olvasás után vagy hosszú, unalmas tanfolyamok elvégzésének végére még mindig csupán a felszínt karistoljuk és igazából képtelenek vagyunk belátni hogy hogyan fordíthatnánk megszerezett tudásunkat előnyünkre és hozhatnánk létre segítségével fantasztikus, szemet gyönyörködtető munkákat és programokat.

Az én kurzusaim felépítése nem csupán egy kiválasztott programozói nyelv bemutatásáról szól, hanem teljes, működő projektek létrehozásáról. Személyes tapasztalatom alapján a tanulás sokkal szórakoztatóbb és eredményesebb ha nem csupán megszerezzük ezen tudást de ugyanakkor építünk is valamit segítségével amit akár azzonnal bemutathatunk családunknak, barátainknak vagy akár leendő főnökünknek egy interjú során.

Ezen kurzust azoknak ajánlom akik a gyakorlati eredményeket részesítik előnyben vagy csak szívesen elszakadnának a fárasztó és gyakran unalmas könyvektől és a már megszokott "Hello world" sorai helyett inkább alkotnának egy hangulatos képlapzó vagy pihentető javascript játékot.

Az általunk megszerzett tudást már senki sem veheti el tőlünk, de hogy milyen úton érjük ezt el az már csak rajtunk múlik. És ha ez az út szórakoztató is lehet akkor miért tagadnánk azt meg magunktól?

A legjobb képzések a témában


Kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél!
Rádi Viktor
Rádi Viktor
mérnökinformatikus
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! - v1.0.0
125
3 990 Ft
Készíts weboldalt vállalkozásodnak!
Fülöp Johanna
Fülöp Johanna
instruktor, tanácsadó
Készíts egy keresőbarát weboldalt gyorsan és olcsón!
16
7 990 Ft
A PHP-programozás alapjai
Esztelecki Péter
Esztelecki Péter
Mérnök informatikus
Ismerd meg a PHP nyelvet
7
1 500 Ft
A Joomla 3 beüzemelése
Patkós Dániel
Patkós Dániel
Joomla oktató
Telepítés az alapoktól
5
1 490 Ft