Logó
Képzések

Matematika érettségi középszinten - Legyen végre minden érthető!

Tapasztald meg, hogy a matek tud egyszerű is lenni!
Szerző: Csíkos Dániel

A kurzusról

Üdvözöllek!

Ez a kurzus végigvezet a középszintű matematika érettségiben szereplő témakörökön. Ha éppen készülsz az érettségire és bármelyik témakörben megakadsz, akkor itt megtalálhatod a választ a kérdéseidre! A kurzus teljesen gyakorlatorientált, még szükséges "elméleti" jellegű részeket is az érettségihez hasonló mintafeladatokon keresztül mutatom be. Így pontosan láthatod, hogy mire számíthatsz élesben!

Minden fejezethez összegyűjtöttem lehetséges feladattípusokat, amiket példákon keresztül mutatok be egy-egy leckében. A leckék során mindig több mintapéldát is megmutatok. Ezek a példák egyre nehezednek, így az alapoktól a végéig lefedik a feladattípus megoldásához szükséges tudást.

Lehet, hogy a kurzus elsőre rémisztően hosszúnak tűnik, de a tananyag nagyon nagy az érettségire. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nem lehet végigérni rajta! Minden témakört lényegretörően mutatok be, így gyorsan tudsz haladni, ráadásul az online formának köszönhetően akár a telefonodon vagy tableten is tanulhatsz bárhol, bármikor! Így akkor is tanulhatsz, amikor másként nem tudnál: akár utazás közben, akár a fürdőkádból is felkészülhetsz az érettségire, nem vagy helyhez és időhöz kötve! 

A kurzus elkezdéséhez nem kell komoly matektudás, elég, ha szeretnél fejlődni matekból, itt megadom neked a segítséget. Azért készítettem ezt a kurzust, hogy mindenki megkaphassa ezt a szükséges segítséget. Nem kell magántanárhoz járnod és nagy költségekbe verned magad, nagyon kedvezményes áron tudsz készülni az érettségire!

A legjobb képzések a témában

Készülj fel a 20. századi történelemből!
Készüljünk fel együtt a következő töriórára vagy akár az érettségire is!
Antal Attila
Antal Attila
Történelemtanár
25
5 950 Ft
Virtuálpszichológia, amit mindenkinek tudnia kell!
Veszélyek és lehetőségek az okoskütyük, az internet, és a videojátékok világában
Dániel Tóth
Dániel Tóth
Pszichológus, tréner, youtuber
52
10 000 Ft
Gazdasági ismeretek írásbeli érettségi felkészítő
Érettségizz könnyedén!
Pintér Zsolt
Pintér Zsolt
Közgazdasági tanár
13
24 900 Ft
Hogyan ne bukj meg a matek érettségin - Halmazok
Minden, amit a középszintű matematika érettségire tudnod kell a halmazokról
Velledits Dorottya
Velledits Dorottya
Matematika érettségi
5
1 490 Ft