Logó
Képzések

Minimalista Meditáció Maximalistáknak

Mindfulness meditáció a mindennapokra, legyél te is golyóálló ha stresszről van szó!
Szerző: Rácz András

A kurzusról

Köszönöm hogy felkerested a meditációs kurzusom, lehet ismersz már a YouTube-csatornámról, ahol sok videó felkerült a meditációról és légzésről. Itt az idő, hogy magasabb szintre emeljük együtt a tudásod ezzel a kurzussal.

Ebben a kurzusban megtanítlak azokra a meditációs és tudatkontroll technikákra, amit jómagam egy Manchesteri buddhista kolostorban tanultam meg. Illetve azt a minimalista légzéstechnikát amit egy Indiai hindu paptól tanultam meg, továbbá Iyengar és Butejko is használt, és magam is tanítom a jógaóráim keretei között.

Ezen a 7 napos kihíváson bemutatom neked azt a meditációt ami segítségével jómagam sikeresen kigyógyítottam magam a pánikbetegségből, bipolaritásból és fülzúgásból! Mindent megtanítok neked az alapoktól-haladó szintig amit tudod kell, hogy stabilan el tudd kezdeni. Jól érthető és használható tudást nyújtok át neked amit akár egy életen át fogsz tudni hasznosítani.

Fontosabb témák: Mindfulness meditáció, transzcendens meditáció, buddhista meditáció, hindu meditáció melyik meditációt válasszuk? A meditáció alapjai, hogyan működik a tudatunk? Meditáció a testben. Gondolkodásmód és a meditáció, hogyan gondolkodjunk meditáció közben? A légzés használata a mindennapokra. A légzésgyakorlása. Konkrét légzésgyakorlatok felnőtteknek. Konkrét légzésgyakorlatok gyerekeknek, Miért fontos a CO2 felépítése a véráramba. Hogyan meditáljak a mindennapokban?  Meditáció munkába menet közben.            És még több téma vár ezen a kurzuson.

 

 

 

A legjobb képzések a témában

Ketogén diéta alaptanfolyam
Mi is az a ketogén diéta? Hogyan kezdjem el a ketogén diétát? A legfontosabb tudnivalók és tippek.
Rácz  András
Rácz András
Életmód és Biohack
89
11 990 Ft
Szénhidrátszámolás kurzus inzulinrezisztenseknek
Segédanyagok és gyakorlati tanácsok a 160 gramm blog írójától
Lupui Iza
Lupui Iza
coach, a 160 gramm blog írója
171
3 790 Ft
STRESSZOLDÁS
A siker ott kezdődik, ahol a stressz véget ér és győz a tudatosság. A stressz újrahasznosítása
Tékitízi Programok
Tékitízi Programok
Training, coaching, tanácsadás
54
4 900 Ft
Hogyan legyél te is digitális nomád?
Útmutató egy backpacker-ből lett digitális nomádtól
Vigh Bori
Vigh Bori
backpacker / digitális nomád
133
8 990 Ft