Szeretném kifejezni a hálámat mindazok felé, akik a kurzus létrehozásában közreműködtek, annak megvalósításában támogattak engem. Mindenekelőtt Dae Bong zen mester és a nemzetközi Kvanum Zen Iskola felé szeretném kifejezni a hálámat. Dae Bong Szunim által sajátíthattam el az itt bemutatott gyakorlatokat. Támogatott, és örömmel fogadta a Seon yu gyakorlatainak népszerűsítésére irányuló törekvéseimet.

Hálával tartozom a Tündérerdő Rendezvényközpontnak, akik a kültéri forgatás helyszínét rendelkezésünkre bocsátották.

Köszönöm Runyai Gábor gyártásvezető munkáját, aki a Runyai Studio tulajdonosa, kiváló multimédia szakember, és nagyszerű munkatárs, barát.

Köszönettel tartozom továbbá Majer Szilvia korrektornak (Helyesszöveg.hu), aki a kurzus írott anyagainak javításával járult hozzá a színvonalas tanulási élményhez.

Köszönöm a közreműködést Valkó Zsuzsi erdőfürdő-vezető társamnak, kollégámnak és barátomnak, valamint Kelemen Ferinek, akik barátságukkal és támogató, aktív jelenlétükkel hozzájárultak a gyakorlati videók forgatásához.

Sokaknak tartozom még köszönettel, hiszen egy egész élet, de legalább 20 év munkája, gyakorlása és tanulása áll a kurzus mögött. A hosszú út során sokan megérintettek, tanítottak és hatottak rám, és mindannyiuknak hálával tartozom azért, hogy az életem részeivé váltak.

És köszönettel tartozom neked, aki ezeket a sorokat olvasod, azért, hogy értelmet adsz a jelenléteddel, érdeklődéseddel annak a munkának, amelyet a kurzus létrehozásába befektettünk.

Hapchang

Bach Éva

alternatív mozgásterapeuta,erdőfürdő-vezető és szomatodráma játékvezető

Kvanum Zen Iskola Dharma tanítója

honlap facebook oldal közösség