Logó
Képzések
Oláhné Tóth Enikő
Oláhné Tóth Enikő
tájépítész és kertművész
Képzések
2
Elérhetőségek
Weboldal: https://studiototh.blogspot.com/
Cím: Magyarország,
Email: info@tothstudio.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: Tájépítész (Master of Arts)
Oktatási területek: kerttervezés, növényismeret
Munkahely: Toth Studio

Bemutatkozás

Szervusz! Enikő vagyok :)

Egyre szebb a kertem, ezért egyre több kérdést tesznek fel nekem kerttervezéssel, növényválasztással kapcsolatban. A beszélgetések során észrevettem, hogy sokan kikapcsolódás helyett hatalmas nyűgként élik meg a kerti munkát. Pedig a kert nem azért van, hogy mi legyünk a szolgái! Alakítsd ki úgy a kertedet, hogy örömteli élmény legyen benne időt tölteni! Segítek, tarts velem! :)

-----

A gyönyörű Fehérvárcsurgóról származom és a Pápai Református Kollégiumban nevelkedtem. 2015-ben az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Kortárs építészet tagozatában 2. helyezést értem el. A Tájépítész és kertművész mesterképzés befejezése után indítottam grafikai stúdiómat. Angol, német és francia nyelvtudásom mellett jelenleg az oroszt gyakorlom.

Néhány évvel ezelőtt súlyos zaklatás áldozata voltam, melynek következtében évekig tartózkodtam a nyilvánosságtól. A 2020-as év során kríziskezelő szakember segítségét vettem igénybe, és egy Youtube projektet kezdtem használni terápiaként. Videókban mutatom be legújabb grafikai munkáimat, beszélek Mestereimről, életvitelemről, aktuális kutatásaimról.

A webuni kurzusokban vendégelőadó Férjem, Dr. Oláh András Béla. Először Fizikus, majd Tájépítész diplomáját szerezte meg, és 2012-ben doktorált a Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskolában. Jelenleg a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem oktatója. Szinte minden nap kertészkedünk, teljes mértékben közös a növények iránti szenvedélyünk.

  10 lépés, hogy könnyebb legyen a kerti munka
  Te szolgálod a kertet, vagy a kert Téged?
  Oláhné Tóth Enikő
  Oláhné Tóth Enikő
  tájépítész és kertművész
  Kívánságlistára
  0
  480 Ft
  A legszebb angliai kertek titka
  Tervezz sétányokat, mint a profik!
  Oláhné Tóth Enikő
  Oláhné Tóth Enikő
  tájépítész és kertművész
  Kívánságlistára
  0
  2 400 Ft