Logó
Képzések
Rácz András
Rácz András
Életmód és Biohack
Tanulók
326
Képzések
2
Értékelés
26
Elérhetőségek
Mobil: 06203217926
Weboldal: http://www.biohackakademia.com
Cím: Magyarország, Budapest
Email: raczandras@biohackakademia.com
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Életmód

Bemutatkozás

Saját életmódom megváltoztatásával kezdődött nálam a szakma kitanulása, klinikai depresszió és pánikbetegség áldozataként nem volt más választásom hogy az úgynevezett "alternatív" utat válasszam magamnak a gyógyulás érdekében. Úgy döntöttem, hogy a tudományt választom és annak segítségével gyógyítom meg magam, így váltam biohackerré. Hosszú évek kemény munkája és útkeresése során tanultam spirituális szerzetesektől, tudósoktól és ami a legfontosabb, hogy minden egyes nap továbbra is fejleszem magam, hogy neked elhozhassam azokat a legújabb technikákat amikkel te is képes leszel a következő szintre emelni az életminőségedet.

Az test és az elme tökéletes harmóniájához az út egy hosszú spirituális út végén jelenik meg, évek kemény testi és lelki munkája révén. Tulajdonképpen egy Shaolin szerzetes testi és mentális felkészüléséhez hasonlatos.Egy ilyen szerzetes aki tökéletes fegyverré faragja magát egy elzárt közegben, évtizedekig dolgozik azért, hogy elérje testi és mentális képességeinek a maximumát.

Tanulmányaim:

Test: Manchesterben kezdtem el a tanulmányaim, ahol elvégeztem egy LVL 3-as személyi edző iskolát. Angliában újabb elveket és technikákat tanítanak és használnak mint amiket a keleti országokban megszokhattunk. A modernebb technikák és trükkök amiket már nyugaton alkalmaznak azok építőkövei egy életmódváltó protokollnak.

"Eredményeid vagy kifogásaid lehetnek, de nem lehet mindkettő egyszerre."Arnold Schwarzenegger

Elme: Ezután úgy éreztem mindenképp tovább kell tanulnom egy picit más vonalon is, ezért járni kezdtem egy szerzetesek által működtetett templomba, meditációt és filozófiát tanulni. Ahol megtanultam minden aspektusát a légzésnek és a gondolatok irányításának.

"Csak akkor beszélj, ha a csendnél értékesebbet tudsz mondani."Mahatma Gandhi

Kommunikáció: Marshall Rosenberg az erőszakmentes kommunikáció atyja, aki létrehozott egy olyan gondolkodásmódot és hozzá tartozó kommunikációs rendszert, ami felszabadít a modern kommunikációs hibákból. Isten nyugasztalja Marshallt, tőle tanultam minden olyan kommunikációs fogást amit a mai napig használok és tanítok is.

"Az életminőséged egyenlő a kommunikációd minőségével"Anthony Robbins

  Ketogén diéta alaptanfolyam
  Mi is az a ketogén diéta? Hogyan kezdjem el a ketogén diétát? A legfontosabb tudnivalók és tippek.
  Rácz András
  Rácz András
  Életmód és Biohack
  Kívánságlistára
  100
  11 990 Ft
  Minimalista Meditáció Maximalistáknak
  Mindfulness meditáció a mindennapokra, legyél te is golyóálló ha stresszről van szó!
  Rácz András
  Rácz András
  Életmód és Biohack
  Kívánságlistára
  230
  Ingyenes!