Logó

A Joomla 3 beüzemelése

Telepítés az alapoktól

A kurzus leírása

Szerző: Patkós Dániel

Emlékszem, amikor 2007-ben először hallottam a Joomláról, egyből izgalmasnak tűnt, hogy egy szövegszerkesztőhöz hasonló felületen néhány kattintással lehet weboldalakat építeni.

Rögtön ki is akartam próbálni, de a beüzemelése jóval bonyolultabb feladat volt, mint gondoltam, mivel semmilyen webes tapasztalattal nem rendelkeztem.

Persze, akkor is voltak leírások hozzá, de mivel az alapfogalmakkal nem voltam tisztában, és a nulláról a legnehezebb mindent elkezdeni, így rengeteg utánajárásomba került, mire végül sikerült életre kelteni.

Ezt a kurzust azért hoztam létre, hogy legyen egy olyan oktatási anyag, amiből a tapasztalatlan, de érdeklődő kezdők is könnyen el tudnak indulni.

A célom, hogy időt és energiát spóroljak Neked, hogy ne kelljen hónapokig fórumokat olvasgatnod. A kurzusom elvégzése után minden olyan alap tudásod meglesz, amivel már egy Joomlát (vagy akár más tartalomkezelő rendszert) telepíteni tudsz pár perc alatt, és bele tudsz vágni a weboldalad megépítésébe.

Ez a kurzus az alapoktól tekinti át a Joomla telepítését, és tervezek egy második részt is, ahol ezekre építve elkészítünk egy profi céges weboldalt.

A legjobb képzések a témában


Kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél!
Rádi Viktor
Rádi Viktor
Webfejlesztő
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! - v1.0.0
113
2 000 Ft
Készíts weboldalt vállalkozásodnak!
Fülöp Johanna
Fülöp Johanna
instruktor, tanácsadó
Készíts egy keresőbarát weboldalt gyorsan és olcsón!
15
7 990 Ft
A PHP-programozás alapjai
Esztelecki Péter
Esztelecki Péter
Mérnök informatikus
Ismerd meg a PHP nyelvet
7
1 500 Ft
Adj életet a vázlatodnak!
Péter Nagy
Péter Nagy
Nagy Péter
Hogyan jutunk el a vázlattól a vektoros rajzoláson át egy hangulatos képig.
7
9 950 Ft