Logó

TANÁRKÉNT SZABADON

Építs önálló vállalkozást online tanárként!

A kurzus leírása

Szerző: Fülöp Johanna

TANÁRKÉNT SZABADON - Építs önálló vállalkozást online tanárként!

Az egyre népszerűbb online oktatás egy nagyon rugalmas és szabad munkaformát teremt meg, ami most a Te számodra is elérhető! Mi 2 és 3 éve dolgozunk online tanárként, skype-on tanítunk nyelvet és imádjuk ezt az oktatási formát. Hogy miért? Akkor és annyit dolgozunk, amikor és amennyit akarunk, órákat tarthatunk otthon, egy kávézóban, egy közösségi irodában, a nyaralóban is, és a tananyagok készítésével együtt az online oktatás a kreativitás kiapadhatatlan forrása!

A képzést közösen tartjuk - Fülöp Johanna az AHA Inspirációs Műhely vezetője és Molnárné Szikora Réka a Spanyolországi Nyelvtanulás indítója illetve a Diviertespanol online tanára. Mindketten skype-on tanítunk nyelvet és közösen alakítottuk ki a képzés tematikáját saját tapasztalatok alapján. 

A képzést úgy építettük fel, hogy a nulláról a sikeres működésig viszünk el, tehát beszélünk arról, hogy hogyan indulj el, hogyan tudsz diákokat szerezni, promótálni magad tanárként, eredményesen kommunikálni, a tökéletes árat megtalálni, személyre szabott tananyagokat készíteni, sőt, beosztani az idődet, ha otthonról, egyedül dolgozol.

Néhányan megkérdezik tőlünk, hogy nem veszik-e el a személyes varázs az online órákon? Mi úgy tapasztaltuk, hogy nem, sőt, nagyon jó, baráti viszony alakul ki a diákokkal és az oktatási forma adta rugalmasság és szabadság megfizethetetlen. Webkamerával tanítunk és ezen keresztül teljesen jól működik a kommunikáció, látjuk, hogy hol tart a diák, nincs probléma.

Ha kedvet kaptál, ne habozz, fogj neki és építs fel akár saját vállalkozást tudásodra! Szeretettel várunk képzésünkön!

A legjobb képzések a témában


Készíts weboldalt vállalkozásodnak!
Fülöp Johanna
Fülöp Johanna
instruktor, tanácsadó
Készíts egy keresőbarát weboldalt gyorsan és olcsón!
14
7 990 Ft
Készülj fel a 20. századi történelemből!
Antal Attila
Antal Attila
Történelemtanár
Készüljünk fel együtt a következő töriórára vagy akár az érettségire is!
5
5 950 Ft
Indíts Te is webshopot!
Pap Ágnes
Pap Ágnes
E-kereskedelmi szakértő
Kezdőknek, vállalkozási ötletet keresőknek
9
14 900 Ft
Gazdasági ismeretek írásbeli érettségi felkészítő
Pintér Zsolt
Pintér Zsolt
Közgazdasági tanár
Érettségizz könnyedén!
6
24 900 Ft