Kovács Antónia vagyok. Kicsivel több mint 2 éve foglalkozom gasztrobloggerkedéssel, bár ez az utóbbi egy évben kezdett igazán felpörögni számomra. 2019 decemberében megjelent az első szakácskönyvem, és most már a második könyvemen dolgozok. Sajnos környezetemben sok olyan emberrel találkozom, akik nem igazán vagy szinte egyáltalán nem főznek és ez elszomorít. A főzés nekem egy kikapcsolódás, valami kész csoda amit a tányérra teszünk. Legyen szó egy street food ételről, vagy akár egy klasszikusról. Szeretek az ízekkel játszani, és mindig próbálok valami újat kitalálni. A receptjeim általában erről is szólnak, vagy az újra gondolt ételekről, vagy valami fantasztikusan új dolgot láthatnak Tőlem! Szeretném az én világomba bevezetni az embereket, a főzés rejtelmeit, fűszerek ismeretét, gasztronómiai témákat megismertetni az arra kíváncsiaknak.