Logó
Képzések
Horváth Zsuzsi
Horváth Zsuzsi
sportedző, táplálkozási tanácsadó, hordozási tanácsadó
Elérhetőségek
Weboldal: http://www.4mom.hu
Cím: Magyarország, Kulcs
Email: 4momdujv@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: ELTE, KE-MPK, DUE, EKE
Előző munkahelyek: DVSZC Rudas Közgazdasági Szakközépiskola
Oktatási területek: életmód, sport, babahordozás, vizuális kommunikáció, médiaismeret
Munkahely: 4MOM családbarát közösségi tér, Dunaújváros

Bemutatkozás

Sziasztok, én Horváth Zsuzsi vagyok, hordozási tanácsadó, Aktívmami-edző és LoveYourBelly tréner, táplálkozási- és életmód tanácsadó, ex-rajztanár, és “szabadidőmben” pedig két kicsi alapítványt vezetek.

A kislányomat, Bogit két hetes korától négy és fél éves koráig hordoztam. Illetve nem csak én, hanem apa is, tesó is, mama is, egyszer még a dédi is kipróbálta, milyen a hordozás. Ezek után mások sem ússzták meg: 2016 óta Dunaújvárosban, Rácalmáson és Dunaföldváron igyekszem a hordozást és a hordozott babával való mozgást népszerűsíteni, mindhárom helyen nagyon klassz aktív hordozós közösség alakul.

Nem vagyok az a konkrét edző alkat: várandósságom után egyszerű, az átlagnál jóval edzetlenebb és ducibb anyukaként kerestem olyan mozgásformát, melyet együtt végezhetek a hordozott babámmal. Ilyen nem volt a környéken, így hát az edzőképzés mellett döntöttem, majd a tanfolyam elvégzése után kezdtem el építeni az Aktívmami közösséget. 

Gyere közénk, ha arra vágysz, hogy szabadon mozoghass, anélkül, hogy bárki azt nézné, hogy nézel ki, mit veszel fel, vagy hogy épp milyen napod van, és mennyit bírsz, ne adj isten milyen anyuka vagy! Gyere, sportoljunk együtt, hiszen ha Te jól vagy, akkor a gyermeked is jól van! És persze az sem mindegy, hogy Neki milyen példát mutatsz. 

Ezekben a témakörökben tudok Neked segíteni: táplálkozás, mozgás, sport, babahorodzás a várandósság alatt és a baba születése után

Az elérhetőségeim: 

(30)5684742

4momdujv@gmail.com

https://m.me/zsbeka

Nincsenek képzésok.