Logó
Képzések
Geriné Szijj Katalin
Geriné Szijj Katalin
Önismereti mentor és Theta Healing konzulens
Képzések
1
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Érd
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Önismeret
Munkahely: Önmegvalósítók

Bemutatkozás

Geriné Szijj Katalin vagyok, Önmegvalósító tréner és Theta Healing konzulens. Már 5 éve foglalkozom önismerettel és kutatom a tudatalatti elme működését. 3. éve tanítom az önismereti út szintjeit, egészen az érzelmektől a reakcióink tudatos módosításáig.

 

Az elmúlt 3 évben több száz konzultációt tartottam a témában, és 600 óra konzultációs tapasztalatot szereztem. Úgy gondolom, hogy kellő élethelyzettel találkoztam már az elmúlt időszakban, hogy mindenre tudjak megoldást nyújtani.

 

Eddig, amit felépítettem:

-       Egy több száz fős önismereti csoportot, ahol az egyének egymásnak is tudnak támogatást nyújtani saját tapasztalataikkal.

-       Egy biztonságos közösséget, ahol mindenki szabadon felvállalhatja magát.

-       Önismereti kurzusokat, ahol saját életemből vett eszközöket tanítok a hallgatóknak, melyek engem is segítettek az önismereti utamon.

-       Webinárokat és workshopokat tartok több száz fős közönségnek.

-       És a Theta Healinggel segítek megszabadulni a terhektől és a negatív hitrendszerektől azoknak, akik elakadtak az életükben, vagy valami blokkolja őket a haladásban.

 

Milyen témákban tudok tudást átadni másoknak?

-       tudatalatti elme működése,

-       érzelmeink generálása és megértése,

-       a gondolataink miképp befolyásolják reakcióinkat,

-       az intuíció erejéről,

-       belső erőnk felfedezéséről,

-       hitrendszereink felismeréséről és feloldásáról,

-       hogyan fejleszd rezilienciádat, azaz az ellenálló képességedet nehéz helyzetekben,

-       hogyan tudsz tudatosan manifesztálni olyan dolgokat, vagy célokat, melyeket el akarsz érni.

 

Mert Te is megérdemled, hogy az életed ne nehézségként, hanem könnyedén éld meg!

 

Hogyan jutottam el a mostani önmagamig?

 

Már gyermekként érdekelt, hogy mások hogyan működnek, mi az, ami boldoggá teszi őket és én ehhez hogyan tudok hozzájárulni. Mindig is úgy éreztem, hogy nehezen tudok kapcsolódni másokhoz, mert furcsának tartottak engem, emiatt nagyon sok kiközösítésben volt részem. Viszont valamiért mindig előre éreztem már, hogy mikor mi fog történni, mintha előre hívtam volna le helyzetekről információkat tudattalanul, melyek mindig be is teljesültek. Akkor még nem tudtam, hogy az intuícióm jelzett előre. Felnőttként is sok hasonló megmagyarázhatatlan élményben volt részem, melyek olyan mélységekbe taszítottak, hogy mély depresszióba estem első kisfiam megszületését követően. Akkor még nem tudtam, hogy az elmém tele van negatív hitrendszerrel és az egom próbál elnyomni. Teljesen el is zárkóztam, nem találtam a helyem a világban, sokszor éreztem, hogy nem jókor születtem ide, és legszívesebben senkivel sem találkoznék. Ekkor kezdtem el önismerettel foglalkozni, hogy megértsem min megyek keresztül. Második kisfiam születése előtt találkoztam előszőr egy olyan önismereti rendszerrel, melyben nagyon szkeptikus voltam, viszont zsigeri alapon éreztem, hogy valami dolgom van itt és meg kell tudnom róla még többet. Ebben a rendszerben megéltem hatalmas mélységeket és hatalmas magaslatokat, melyek hozzájárultak a mély önismeretemhez és egyengették az utamat a spiritualizmus és a Theta Healing felé. Ezek a megélések segítettek abban, hogy mélyebben megismerjem és fejlesszem az intuíciómat, hogy kialakuljon éles helyzetekben az ellenálló képességem és megtaláljam a belső erőmet és rálépjek az önmegvalósítás útjára.

 

Az önmegvalósítás számomra nem más, mint hogy megéljük a színtiszta énünket, megéljük az igazi potenciálunkat és ki tudjunk teljesedni a világban, hogy szolgálhassuk mások fejlődését.  

 

 

Végzettségeim:

-       BGE Pénzügyi és Számviteli Kar közgazdasági diploma

-       The Healing Alap DNS konzulens

-       Theta Healing Haladó DNS konzulens

-       Theta Healing Áss mélyebbre konzulens

-       Theta Healing Te és a teremtő konzulens

-       Theta Healing Teremtés és bőség konzulens

-       Theta Healing Világokkal való kapcsolat konzulens

Út a kiteljesedés felé
Dolgozz magadon és higgy önmagadban
Geriné Szijj Katalin
Geriné Szijj Katalin
Önismereti mentor és Theta Healing konzulens
Kívánságlistára
0
19 990 Ft