Logó
Képzések
Csóka Dávid Lajos
Csóka Dávid Lajos
Vezetői Tréner & Coach
Tanulók
39
Képzések
2
Értékelés
10
Elérhetőségek
Mobil: +36302230883
Weboldal: https://linktr.ee/dnaleadership
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Diplomák: Maxwell Leadership Certified Coach&Trainer, Pastoral Leadership Diploma - Hillsong International Leadership College
Oktatási területek: Vezetőfejlesztés, Csapatépítés, Közösségfejlesztés
Munkahely: D&A Leadership, V12 Akadémia

Bemutatkozás

Az elmúlt 15 évben Londonban, Sydneyben és Budapesten dolgoztam közösség- és szervezetfejlesztésben - kiforrott, több ezer fős és teljesen nulláról induló kezdeményezésekben is vezetőként. 

Pásztori Vezetésből Diplomáztam Ausztráliában a Hillsong International Leadership College-ban. Itt pasztorál-pszichológiát és szervezetfejlesztést, valamint gyakorlati vezetői készségeket tanultam

Az USA-ban csatlakoztam a világ elsőszámú vezetői szaktekintélyének coach és tréner csapatához, a Maxwell Leadership-hez. Az itt tanult és alkalmazott coaching alapvetően az NLP módszertanára épül.

Emellett feleségemmel a D&A Leadership égisze alatt üzleti és egyházi környezetben tartunk vezetői tréningeket és mastermind csoportokat, személyes coaching ügyfeleink pedig több országban, kultúrában és ágazatban helyezkednek el. 

Partnereinkkel megalapítottuk a V12 Akadémiát, ami Magyarország legteljeskörűbb életvezetési programját tartja a Corvinus Egyetemen, valódi változások folyamatán kísérve a résztvevőket.

A Fejlődés Művészete
Ébreszd fel a benned szunnyadó végtelen lehetőséget!
Bárdos Hajnalka
Bárdos Hajnalka
Projekt Manager
Kívánságlistára
18
16 500 Ft
A FLOW MÉRLEG
Hogy biztosan ne borulj meg
Csóka Dávid Lajos
Csóka Dávid Lajos
Vezetői Tréner & Coach
Kívánságlistára
17
6 500 Ft