Logó
Képzések
Filmes Leszek
Filmes Leszek
filmkészítő
Képzések
1
Elérhetőségek
Mobil: 06706128100
Telefon: 06706128100
Cím: Magyarország, Göd, Felsőgöd
Email: filmesleszek7@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: filmkészítés és forgatókönyv írás

Bemutatkozás

Azt akarod, hogy a Te szemeddel lássák az emberek a világot? Tanuld meg kifejezni magad a Filmes Leszek online kurzusában!A Filmes Leszek online kurzus segítségével elkészítheted első igazi rövidfilmedet, ami elindít a filmes pályán! 

MAGADRA ISMERTÉL? NEKED AJÁNLJUK A KURZUST, HA:

készíteni akarsz egy saját filmet. -> Élsz-halsz a filmekért, a tehetség és a rálátás megvan, de még nincs rendszerbe szedve? Nálunk rendszerezett tudást kapsz, ami képessé tesz rá, hogy megalkosd a saját filmedet.

 

nem sikerült a felvételi az egyetemre. -> A filmrendező egyetemek elképesztő drágák, és nehéz bejutni. Ez a kurzus felkészít a felvételikre, hogy bezsákolhasd azt is, és jövőre már ott kezdd a tanulmányaid!

megszállott sztorigyár vagy. -> Megrögzötten gyártod a történeteket, de még nincs meg a szükséges filmnyelvi tudásod. Itt a helyed!

nincs se időd, se pénzed a drága filmes képzésekre. -> Az egyetem és a hagyományos képzés elköteleződés mind időben, mind pedig anyagilag, ráadásul a haszna valahogy nem áll arányban a befektetéssel. 

 

A Filmes Leszek kurzusa a modern  és gyors információ feldolgozásra specializálódott fiatalok igényeire szabva készült!

 

MIÉRT JOBB A FILMES LESZEK KURZUS EGY HAGYOMÁNYOS KÉPZÉSNÉL/FILMES KÖNYVNÉL/INGYENES YOUTUBE VIDEÓNÁL?

Filmes Leszek online videó kurzus egy konkrét útmutató az első kisfilmed elkészítéséhez.

Az ötlettől a kivitelezésen át egészen az utómunkáig minden témában végigvezetünk, számtalan példával kiegészítve a tanultakat.

A kurzus elvégzésével képessé válsz arra, hogy elkészítsd az első kisfilmedet, ami túlmutat a vizsgafilmes szinteken.

Ha régi álmod, hogy egyetemi kereteken belül is tanuld a filmkészítést, akkor pedig a kurzus felkészít a felvételi folyamatokra. 

 

 

MI TARTOZIK BELE?

Szakmai tudás5 éve filmkészítésből élünk és a szakma nagyjaitól tanulunk, ezt a tudást pedig zömítve át is adjuk Nektek, hogy el tudjátok készíteni a saját filmeteket, és elinduljatok a pályán!

Támogatási pályázatMinden év januárjában lehetőségetek nyílik pályázni a közel 1.000.000 Ft értékű kisfilm támogatási pályázatunkra! Csak a kurzus tanulóinak!

Rugalmas tanulásA képzést online végezhetitek el akármikor, akárhonnan, akárhányszor. Nem megy el az idő az utazással, és csak a lényeget kapjátok!

MentorálásAz exkluzív Discord csoportunkban bármikor kérdezhettek, bármilyen filmes témában! 1 napon belül részletes választ és segítséget kaptok!

Verhetetlen ár-érték arányA Filmes Leszek online kurzus tananyagában egyezik az offline hagyományos kurzusokkal, árban viszont 10x is leveri!

Filmes közösségEgy filmes alkotóközösség tagjaivá váltok, ahol együtt fejlődhettek, és közösen készíthetitek el első filmeteket!

 

MIRŐL TANULSZ AZ ONLINE VIDEÓKURZUSBAN?

Filmrendező felvételi előkészítő

Forgatókönyvírás alapjai

Rendezési alapelvek és filmelmélet

Mise en scéne - Mitől lesz a film művészeti alkotás?

Operatőri ismeretek

Gyártási előkészületek

Stáb felépítése

Rendezés

Vágás

Sound Design

Color

Referenciák

 

SEGÉDANYAGOK

Minden egyes leckéhez segédanyagokat is kapsz, amik a lecke lényegét zömítik gyorsan elolvasható formátumban, amiket bármikor elővehetsz puskának!A modulokhoz feladatokat is kapsz, amik útmutatók lesznek a filmed kidolgozásához!

 

Szóval, ha komolyan gondolod, hogy te márpedig filmes leszel, ne hagyd ki ezt az alkalmat!

Gyere és csatlakozz hozzánk, és váltsd valóra a filmkészítési álmaidat!

Filmes elszabadul - A kurzus
Indulj el a filmes pályán kurzusunkkal!
Filmes Leszek
Filmes Leszek
filmkészítő
Kívánságlistára
0
29 990 Ft