Logó
Képzések
Balázs György
Balázs György
közgazdász, tréner, szervezetfejlesztő tanácsadó
Tanulók
113
Képzések
1
Értékelés
10
Elérhetőségek
Weboldal: http://www.flow.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Diplomák: Közgazda
Előző munkahelyek: TMI, PRC, Hewitt, Aon, Maven7
Oktatási területek: vezetésfejlesztés, készségfejlesztés
Munkahely: Flow Consulting Kft.

Bemutatkozás

Végzettségem szerint közgazdász vagyok. Az Közgazdasági Egyetem elvégzése óta tanácsadóként dolgozom. Először a PPL Consulting munkatársa voltam, majd a TMI magyarországi irodáját vezettem 7 évig. A TMI hálózat tulajdonosai felkértek a szervezet nemzetközi vezetésében való részvételre. 4 évet dolgoztam ebben a pozíciómban.

2008 tavaszán tértem vissza Magyarországra és a Hewitt magyar irodájának az ügyvezetését vállaltam el. 5 évig vezettem a magyar szervezetet. Azóta is rendszeresen vezetek fejlesztési folyamatokat, támogatok szervezeti változásokat, coacholok felsővezetőket.

Szakterületem elsősorban a szervezet- és vezetésfejlesztés, változásmenedzsment, HR rendszer fejlesztés illetve az ezekhez kapcsolódó kis- és nagycsoportos, valamint egyéni programok magyarul és angolul. Appreciative coach minősítésem van. 

A konkrét tanácsadói feladat ellátásában segítségemre válik, hogy magam is építettem céget, vittem végig változásokat, értékesítettem szolgáltatást saját szervezetemben és ügyfeleknél egyaránt.

 

Vezetői szerep és önismeret
Akcióterv a sikeres vezetővé váláshoz
Sóváry Dóra
Sóváry Dóra
Vezetőfejlesztő tréner, pszichológus
Kívánságlistára
14
29 990 Ft