Logó
Képzések
Danyi István
Danyi István
Hatékonysági és időgazdálkodási tanácsadó
Kövess itt is!
Tanulók
3
Képzések
1
Elérhetőségek
Mobil: +36306415922
Weboldal: http://timentor.hu
Cím: Székesfehérvár
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Időgazdálkodás
Munkahely: Timentor

Bemutatkozás

Danyi Istvánnak hívnak, de szólíts nyugodtan Stipinek! Ezt a Stipi-Stopiról könnyű megjegyezni! 

Amit érdemes tudni rólam: Fontosnak tartom, hogy még mielőtt elkezdjük közösen felfordítani a professzionális életedet ismerkedj meg velem egy-két gondolat erejéig. Négy évvel ezelőtt figyeltem fel arra, hogy az én időről alkotott elképzelésem nem teljesen egyezik másokéval. Számomra az idő valóban pénz, ezt szó szerint szoktam venni. Az időmre úgy tekintek, mint egy pénztárcára. 

Minden nap 86.400 másodperc áll rendelkezésünkre, életünk végéig, így ezt szerintem érdemes a lehető legjobban beosztani, hogy mindenre maradjon belőle, amire csak szeretnénk. 

Az idő és a pénz közötti párhuzam viszont ott vész el, hogy minden pillanattal, amit megélünk egy soha vissza nem térő másodpercet veszítünk el, míg a pénzünket, kitartó munkával folyamatosan tudjuk pótolni.

Eleinte iszonyúan mentek a dolgok, rengeteget halogattam, nem voltak terveim és soha nem tudtam, hogy melyik feladatommal hogyan kellene haladnom. Aztán elkezdtem különböző időgazdálkodási és hatékonysági stratégiákat kipróbálni, megfigyelni, elemezni, adaptálni. Mostanra már én vagyok a saját időm ura, még akkor is, ha egyszerre vagyok egy multinál dolgozó projekt menedzser és hatékonysági tréner. A kettő egyszerre ugyanis igenis lehetséges. 

Bevezetés az időgazdálkodás rejtelmeibe
Alakítsd ki az alapvető gondolkodásmódodat az időd kapcsán!
Danyi István
Danyi István
Hatékonysági és időgazdálkodási tanácsadó
Kívánságlistára
3
7 900 Ft