Logó
Képzések
Szavják András
Szavják András
Táncoktató
Kövess itt is!
Tanulók
1
Képzések
1
Értékelés
1
Elérhetőségek
Mobil: 06203266403
Weboldal: http://www.szavjakandras.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Táncművészet, Társastánc, Sport
Munkahely: Szavják András e.v.

Bemutatkozás

Kedves Látogató, leendő Megrendelőm!

Köszönöm hogy megtekinted az oldalamat. Mivel oldalamra kattintottál, feltételezem, hogy van egy közös érdeklődésünk, a tánc.

Szavják András vagyok, már gyermekkorom óta életem része a tánc,Általános Iskolában találkoztam először a tánccal, pontosan a társastánc lett szüleim által a mindennapjaim része. Kezdetben csak kikapcsolódás volt számomra, a tánc mindig életenergiával töltött fel, és nem mellesleg fontos tulajdonsága, hogy a lelket és testet is fitten tartja.

Amikor rájöttem, hogy a tánc lesz az életcélom, megoldást kerestem, hogy ne csak a magánéletemben, hanem a munkában is ilyen tevékenységgel tudjak kiteljesedni.Megalapítottam egyéni vállalkozásomat, és ma már fiataloknak, osztályoknak, ifjú pároknak és időseknek tartok táncórákat, oktatom őket, hogy a tánc szeretete mellett a lépésekben, táncmozdulatokban is profik lehessenek.

A táncóráim során a résztvevőkön látva, illetve személyes tapasztalatom, hogy a tánc a mindennapok során minket érő stressz levezetéséhez szolgáló szórakoztató tevékenység, mely alatt a zene és a ritmus miatt észrevétlenül fejlesztjük izomzatunkat, formáljuk testünket, építjük lelkünket.

Célom, hogy segítsem a csoportos táncóráimra látogatókat a mindennapi életük nehézségeinek szórakoztató levezetésében, illetve a magánóráim iránt érdeklődőket, hogy az életükben nagy pillanatnak számító eseményeken (szalagavató, esküvő stb.) a tánccal profi mozdulatokat megtanulva ki tudják fejezni szeretüket, hálájukat a meghívottjaiknak, résztvevőknek.

Kérlek tekintsd át Szolgáltatásaimat, vagy amennyiben a táncfajták iránt érdeklődik, ezek leírását ITT tudja megtekinteni.

Köszönettel,

Szavják András táncoktató

Tánc az Otthonodban! Cha-Cha-Cha 1.
Táncolj, amikor és ahol csak szeretnél!
Szavják András
Szavják András
Táncoktató
Kívánságlistára
1
2 500 Ft