Logó
Képzések
Dr. Váczi István
Dr. Váczi István
író, online marketinges, online automatizálási szakember
Tanulók
101
Képzések
5
Értékelés
3
Elérhetőségek
Cím: Magyarország,
Email: vaczi.istvan@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: 1992 PMMF - villamos üzemmérnök, 1996 RTF - rendőrtiszt, 2004 PTE ÁJK - jogász, 2020 PTE ÁJK -Társasági jogi és cégjogi szakjogász
Oktatási területek: online marketing, értékesítési automatizálás, magán könyvkiadás

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Villamos üzemmérnökként végeztem. Majd a rendőrséghez kerültem bűnügyi nyomozónak, közben elvégeztem a Rendőrtiszti Főiskola átképzőjét, és a jogi egyetemet is. 25 évig voltam rendőr, ebből közel 13 évig rendőrkapitány, amikor 2019-ben ezredesként leszereltem.

Megírtam a Kapitány voltam című könyvem, ami válogatás a rendőrségen megélt humoros történetekből. A könyv sikere után megírtam a Kapitány voltam 2. című könyvet is, újabb 92 történettel. Azóta több mint 4300 kötetet értékesítettem, a saját online marketing stratégiámmal, automatizált értékesítési folyamattal, bankkártyás fizetéssel, automatizált számlázással.

A könyvek sikere utáni érdeklődés miatt elkészítettem "A magán könykiadás gyakorlati kézikönyvét", 200 oldalas e-book, 16 oktatóvideóval és 25 mintadokumentummal.

Idővel egyre többen kerestek, hogy segítsek nekik az online ügyfélszerzésben, automatizálásban. Így születtek meg a MailerLite hírlevélküldő szoftver magyar nyelvű oktatóvideók, és check-listák. 20 videó és 18 check-lista.

FONTOS INFORMÁCIÓ!

2022. márciusában elkezdtem az ügyvédi tevékenységem. Ez összeférhetetlen a vállalkozói munkával, így a vállalkozásomat fel kellett függesztenem. Azonban 2022. májusától minden termékem tekintetében átadtam a kiadói és értékesítői jogokat a fiamnak, Váczi Dánielnek. Őt itt lehet elérni: vaczi.daniel2@gmail.com. Ezért amennyiben a termékkel kapcsolatban lenne további kérdés, kérem, őt keresse.

Amennyiben engem, mint ügyvédet szeretne elérni, úgy megtalál Komló és a budapesti ügyvédi iroda között, vagy az ország bármelyik bírósági tárgyalótermében, rendőrségi kihallgatásán, esetleg darts versenyen, illetve elég gyakran kutyasétáltatás közben. Vagy a következő elérhetőségeken: e-mail: drvacziistvanugyved@gmail.com, telefon: 06302376179.

Jó tanulást, jó munkát kívánok!

Üdvözlettel: Dr. Váczi István

19 050 Ft
16 990 Ft
Ingyenes!
Ingyenes!
7 990 Ft