Logó
Képzések
Takács Timi
Takács Timi
Alkotó Anyu
Képzések
3
Elérhetőségek
Weboldal: http://www.alkotoanyu.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Email: alkotoanyu@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: közgazdaságtan, life-, art-, gyermek- és ifjúsági coach, alkotóművész
Oktatási területek: Coaching, Rajzoktatás, festés oktatás
Munkahely: AlkotoAnyu.hu

Bemutatkozás

Takács Timi vagyok Kreatív Női Tehetséggondozó, a „Tedd helyére életed legfontosabb PUZZLE darabját! Mentorprogram megálmodója és kidolgozója, a Színes hangulatok kreatív kép- és coaching kártyacsomag megalkotója, life-, art-, gyermek- és ifjúsági coach, alkotóművész, 3 fió édesanyja.

Amióta az eszemet tudom imádok alkotni. Gyerekként sokat rajzoltam, aztán fiatal koromban a papírból készült dolgok vonzottak, majd a fiaim születése körül az üvegfestés szerelmese lettem, aztán jött a decoupage, a mozaik stb., de mindig is szerettem volna igazi olajfestményeket készíteni. Gyerekkorom óta nagy kedvencem Van Gogh és az volt az álmom, hogy egyszer én is majd legalább úgy fessek, mint ő.

2017-ben végre belevágtam. A festés kikapcsol, elrepít egy másik világba, ahol igazán otthon érzem magam.

Mottóm: Festményeim színeket, hangulatot visznek otthonodba!

Számomra kedves témák: anya-gyermekével témájú alkotások, tájképek, portrék, állatportrék. Ezekből sok eladó alkotást láthatsz honlapomon is, de megrendelésre is készítek festményeket. Újabban akvarellel vagy akrillal dolgozom, most ezek a kedvencek.

2020 márciusában, amikor betört a covid, itthon kellett maradnom két és fél hónapig a legkisebb, akkor négy éves kisfiammal.

Ekkor elgondolkoztam azon, hogy szeretnék valami hasznosat adni, amellyel segítem az embereket, főleg az anyukákat, szülőket, akik hasonlóan otthon rekedtek, mint én, de még van munkájuk és a home office mellett a gyermekük szórakoztatása, lekötése nagy feladat.

Mivel az itthon töltött idő alatt rengeteget meséltem a kisfiamnak és egyébként is 15 éve a mese az életem részévé vált, hiszen minden nap olvastam hol egy, majd kettő aztán már három gyermekemnek, így adott volt, hogy mivel tudok segíteni a többi szülőnek.

Megnyitottam az eredeti nevén ’Karantén mesék Art Timitől’ Facebook csoportot és elkezdtem felmondani videóra azokat a meséket, amiket egyébként is napi szinten meséltem a saját gyermekemnek, hogy lekössem őt. A csoportot itt találod, szeretettel várlak! https://www.facebook.com/groups/215189986220736/?ref=share

A nagy sikerre való tekintettel tovább gondoltam a dolgot, és jött az ötlet, hogy ne csak meséket hanem egyszerű rajzokat is tanítsak a gyermekeknek, melyekkel szintén le tudják magukat foglalni hosszabb rövidebb időre. Próbáltam ezt minden korosztály, de főleg az óvodások és a kisiskolások számára megvalósíthatóvá tenni, majd ebből jött az ötlet, hogy online festés oktató videókat készítsek gyermekek részére.

A videókat feltöltöttem a YouTube csatornámra is, itt tudod megnézni, és örülnék ha feliratkoznál, mert folyamatosan bővül a repertoár. https://www.youtube.com/channel/UCEPP5Uk92jv0HHC6dyqO8jA

Vannak ingyenesen elérhető leckék pl. ez is ilyen, Meseerdő a címe, melyet már sokan elkészítettek.

Ha szeretnéd, itt tudod kérni: https://alkotoanyu.hu/kapcsolat/

A Hogyan tanítsd meg Gyermeked rajzolni? online kurzust azoknak a szülőknek fejlesztettem ki, akik nem tudnak rajzolni, akiknek pár egyszerűbb ábra is fejtörést okoz, de szeretnének ezen változtatni. Kérj róla infót itt: https://alkotoanyu.hu/gyermekrajz-tanfolyam/

Egyéni festésoktatást is vállalok, kérj infót az alkotoanyu@gmail.com címen.

A coaching és a művészetterápia eszközeivel segítek a Nőknek, Édesanyáknak megtalálni a saját útjukat, felépíteni az életüket.

Tényfeltáró coaching beszélgetés: 30 perces online, videós konzultáció Messengeren, ahol beszélgetünk a Te aktuális kihívásodról és, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy megoldd ezt a helyzetet.Beszélünk arról is, hogy mi lehet az az első lépés, ami elindít Téged az utadon.Időpontfoglalás: https://alkotoanyu.hu/coaching/

Várlak szeretettel!

Timi

 

14 990 Ft
Általános- és középiskola
1 990 Ft
1 990 Ft