Logó
Képzések
Sándor-Molnár Helga
Sándor-Molnár Helga
Önazonos vállalkozói stílus mentor
Kövess itt is!
Tanulók
25
Képzések
2
Értékelés
5
Elérhetőségek
Weboldal: http://www.3mergers.com
Cím: Magyarország, Debrecen
Email: helgasm@3mergers.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: Budapesti Gazdasági Egyetem, Debreceni Egyetem (folyamatban)
Oktatási területek: Fenntartható vállalkozásfejlesztés önismereten keresztül.
Munkahely: 3mergers Bt.

Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Sándor-Molnár Helga vagyok, vállalkozásfejlesztő és marketing mentor. Célom, hogy az egyéni vállalkozók és mikrovállakozások fenntarthatóan és önazonosan tudják működtetni a vállakozásukat. A kurzusaimon bullshitmentesen és egy olyan megközelítésből tanulhatsz a marketingről, a fejlesztési folyamatokról a vállalkozásodban, amitől azt fogod érezni, hogy jaa, ez nekem is menni fog, ha meg nem, akkor tudom kihez forduljak. ;)

Kiégtél már a marketingeddel vagy a közelében vagy? Megértem. Ameddig egyéni vállalkozóként azt gondolod, hogy ez valami bonyolult időrabló szarság, addig nem is fogja termelni neked az ügyfeleket. Nőként, anya vállalkozóként pedig van annyi minden amit csinálnunk kell(ene), hogy a marketing az utolsó amire időt akarunk szánni.

Szeretném megmutatni neked, hogy a marketinged ott van benned és abban a pillanatban, amikor a valóságban ténylegesen azt csinálod, amit szeretnél és nem csak a szűk kis keretek között vergődsz meglátod, hogy a marketing nem nehéz. Lehet ügyesen és fenntarthatóan működtetni és lehet benne fejlődni vagy akár delegálni is. De ameddig nem arra fókuszálsz ami üzletileg és egyénileg is téged szolgál, addig akadozni fog és nem fog jönni a sikerélmény.

Minden témán csavarunk egy kicsit, hogy felszínre hozzuk azokat a képességeidet, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy jól tudd működtetni a vállalkozásodat. A kurzusok elvégzése akkor lesz sikeres, ha valóban dolgozol velük és nem csak az "online" fiókodban fog heverni. Szorongásmentes fejlődést kívánok!

Önazonos marketing
Miért olyan nehéz tartalmat gyártani?
Sándor-Molnár Helga
Sándor-Molnár Helga
Önazonos vállalkozói stílus mentor
Kívánságlistára
15
6 900 Ft
Számolj le a halogatással!
Te is szeretnél bűntudat nélkül haladni a feladataiddal? Ne halogasd tovább!
Sándor-Molnár Helga
Sándor-Molnár Helga
Önazonos vállalkozói stílus mentor
Kívánságlistára
12
3 990 Ft