Logó
Képzések
Fekete Hella
Fekete Hella
Olasz, spanyol nyelvtanár. Kismama és női jóga oktató.
Kövess itt is!
Képzések
1
Elérhetőségek
Mobil: 06706613837
Weboldal: http://www.fekete-hella-online-nyelvoktatas.hu
Cím: Magyarország, Jászberény
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Idegen nyelv, jóga

Bemutatkozás

Fekete Hella vagyok, olasz-spanyol nyelvtanár, 13 éve foglalkozom nyelvtanítással, ami a munkám és a hobbim is egyben. Olaszország szerelmese lettem már a gimnáziumi évek alatt, amikor lehetőségem volt két hónapot a " Belpaese"-ben eltölteni. Azóta töretlen az olasz és a spanyol nyelv, és természetesen a két ország iránti szeretetem.Nyelvtanítást vállalok minden korosztály számára, minden szinten, legyen az nyelvvizsga (általános, gazdasági, idegenforgalmi), érettségi, nyaralás... Tapasztalatot szereztem mind az egyéni, mind a csoportos nyelvoktatásban és évek óta foglalkozom online nyelvoktatással. Alkalmazkodom a te igényeidhez. 

Az órák alatt célom a barátságos légkör kialakítása, hiszem, hogy csak így tudunk eredményesen együtt dolgozni.Az óráim alatt minden készség fejlesztése fontos szerepet játszik, legyen az nyelvtan, szövegértés, fordítás vagy beszédfejlesztés. 

Kismama és női jóga órák

Kiemelten fontos számomra a nők támogatása. Szeretném, ha a kismama jóga és a női jóga alapjai elterjednének.Célom, hogy az óráimon tanultakat és megtapasztaltakat át tudd ültetni a mindennapi életedbe, és kiegyensúlyozottabbá váljon a hangulatod, az egészséged, a párkapcsolatod.

Kiemelten fontosnak tartom a kismamák támogatását, ami nagyon fontos ahhoz, hogy fizikailag és érzelmileg egészségesek maradjanak, kiegyensúlyozottan álljanak mind a szüléshez, mind az anyasághoz. 

 

Spanyol online tanfolyam A1 (kezdő-újrakezdő)
Tanulj meg spanyolul alapszinten!
Fekete Hella
Fekete Hella
Olasz, spanyol nyelvtanár. Kismama és női jóga oktató.
Kívánságlistára
0
24 900 Ft