Logó
Képzések
Nyikon Ágnes
Nyikon Ágnes
Karrier tanácsadó és coach
Tanulók
26
Képzések
1
Értékelés
6
Elérhetőségek
Mobil: 06204037019
Telefon: 06204037019
Weboldal: https://www.mycareer.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Email: anyikon@yahoo.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: Coaching Határok Nélkül
Oktatási területek: pályaválasztás, karriertervezés

Bemutatkozás

Nyikon Ágnes vagyok, akkreditált coach és karrier választási specialista.

Nemzetközi kapcsolatok szakon végeztem a Corvinus Egyetemen, majd ezen a területen is helyezkedtem el 2002-ben. Az elmúlt 10 év során nemzetközi projekteken dolgoztam és különböző fejlesztési programokban vettem részt, ami sok utazással és rengeteg kalanddal járt. Munkám mellett 2013 óta foglalkozom karrier tanácsadással és coachinggal. Számos az életében és a munkájában bizonytalanságot érző embernek segítettem megtalálni a megfelelő célt, munkát és hivatást.

Én sem voltam azonban mindig sikeres, nálam a pályaválasztás és a karriertervezés nem igazán indult tudatosan és pontosan emiatt sok éven keresztül csak sodródtam és nem találtam a helyem. Volt azonban egy erős késztetés bennem és soha nem elégedtem meg az átlagossal és könnyen elérhető dolgokkal.

2010-ben egy amerikai coach segítségét kértem, akivel darabokra bontottunk az életem összetevőit és újra összeraktuk mint egy puzzle-t egy mindössze 5 alkalomból álló coaching keretében. Óriási élmény volt rengeteg sírással-nevetéssel és sok-sok felismeréssel tarkítva. Ezt követően a dolgok elkezdtek lassan változni, hiszen én magam is változtam. Ráébredtem, hogy az álmodozás nem nagyon visz előre, nagyon is tudatában kell lennünk a céljainknak, hogy egy nagy lépést tudjunk tenni. Ez az élmény máig elkísér, akkor ott megváltozott valami végérvényesen. 

Mindig is érdekelt a siker receptje. Sokat olvastam és kutattam róla és rájöttem, hogy az odavezető út a látszat ellenére nem bonyolult, ha tisztában vagyunk önmagunkkal, képességeinkkel és céljainkkal. 

Hiszem, hogy úgy tudunk igazán sikeresek lenni, ha azt csináljuk, ami összhangban van a személyiségünkkel, ami ténylegesen motivál és amit igazán szeretünk. 

Úton a sikeres karrier felé
Milyen munka illik hozzád?
Nyikon Ágnes
Nyikon Ágnes
Karrier tanácsadó és coach
Kívánságlistára
26
8 500 Ft