Logó
Képzések
Krisztián Anikó
Krisztián Anikó
tartalommarketing szakértő
Tanulók
46
Képzések
2
Értékelés
2
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Budapest
Email: krisztiananiko71@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: online marketing, tartalommarketing, weboldal készítés, wordpress oktatás

Bemutatkozás

Krisztián Anikó vagyok, az online marketing életem utóbbi 10 évében jelentős szerepet játszik. Diplomamunkámat 2010-ben az üzleti blog témájából írtam, abban az időben, amikor hazánkban még gyerekcipőben járt a tartalommarketing. Az évek során egyre világossabbá vált, hogy ütös tartalommal tudják a cégek termékeiket, szolgáltatásaikat értékesíteni. 

2015-ben létrehoztuk kifejezetten webáruházak számára indított weboldalunkat www.webaruhaz-analizis.hu címen, ahol bérelhető webáruházunk mellett, online marketing, elemző szolgáltatásainkat is felkínáltuk vállalkozások számára. Több cikkem is megjelent ebben az időszakban a Piac és Profit oldalain. 

A tartalommarketing - mint az online marketing "csodafegyvere" - engem is magához láncolt, így ügyfeleink számára főként tartalomfejlesztéssel foglalkozom. Cikkek, blogbejegyzések, termékleírások, sales oldalak megírását végzem nap, mint nap, emellett pedig Wordpress oldalak készítésével is foglalkozom.

Jelenleg a Webszöveg.hu csapatával tantermi oktatásokat is tartunk. Legutóbbi tanfolyamunkon a résztvevők a WordPress program használatát sajátíthatták el öt órás foglalkozás keretében, Elementor, Divi drog&drop szerkesztőket használva készíthették el saját honlapjukat.

Canva Grafika - vállalkozók számára
Grafikai végzettség nélkül, profi kinézetű marketing dizájn, ingyenes eszközzel
Krisztián Anikó
Krisztián Anikó
tartalommarketing szakértő
Kívánságlistára
39
10 900 Ft
Halloween témájú weboldalak Elementor szerkesztővel
Látványos megoldások ingyenes WordPress+Elementor plugin segítségével
Krisztián Anikó
Krisztián Anikó
tartalommarketing szakértő
Kívánságlistára
1
4 990 Ft