Logó
Képzések
Danny Blue
Danny Blue
Mentalista
Tanulók
111
Képzések
4
Értékelés
7
Elérhetőségek
Weboldal: http://danny-blue.eu/
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Metakommunikáció és befolyásolástechnika

Bemutatkozás

Magyarország legismertebb mentalistája nem hisz a véletlenekben, mert mesterien használja az emberi elme felfoghatatlanul nagy hatalmát. Danny egy kiemelkedően intelligens fiatal, fantasztikus memóriával, hihetetlen emberismerettel és elképesztő manipulációs készséggel. Nem meglepő tehát, hogy hazánk összes kaszinójából kitiltották, mindössze fellépőként engedik be. Napjainkra már a világ minden részén, Brüsszeltől Dubaion át a Karib-tengerig több ezer rendezvény vendégeit kápráztatta el megmagyarázhatatlan produkcióival, s emberismeretről, metakommunikációról, befolyásolásról szóló tréningjeivel sorra nyűgözi le nagyobbnál nagyobb nemzetközi cégek és vállalatok dörzsölt felsővezetőit.

 

Tehetsége már kisgyermekkorában nyilvánvalóvá vált, szenzációs megfigyelőképességével pillanatok alatt meg tudta jegyezni egy pakli kártya lapjait, de őrületes megérzéseivel a memóriajátékokban is egyből képes volt kitalálni a párokat és sorozatosan nyerte a játszmákat. Fenomenális adottságait csak tovább erősítette, hogy siket nagyszüleinél sokat vendégeskedett, ahol meg kellett tanulnia a szavakon kívül másként is kifejezni akaratát. Bár a jelnyelvet a mai napig nem ismeri, tökéletesen tud kommunikálni a legapróbb rezdülések felismerésével. „Érzékeken túl” észlel, éles elméjével és magas tudatával hétköznapi ember számára észveszejtő dolgokat produkál. Nézőit megbabonázza gondolatolvasásával, gondolatátvitelével, amikor pedig tárgyak mozgatására vagy jövőbelátásra kerül a sor, a közönség egyszerűen nem talál szavakat…

 

Mutatványai azonban jócskán túlmutatnak a megtévesztésen: 2006-ban a Futball Világbajnokság döntőjének pontos eredményét közjegyző előtt zárta dobozba 10 nappal az esemény előtt és mindenki megdöbbentésére igaza lett. 2007-ben félelmetes módon megjósolta a Hungaroring 3 dobogós befutóját. Magyarországon „A kiválasztott” című műsor megnyerésével Uri Geller lehengerlő utódjaként vált ismertté, „A Tudatfeletti“ című saját szórakoztató televíziós showja pedig a legszkeptikusabbakat is ámulatba ejtette. Legutóbbi hajmeresztő mutatványaként élő adásban több millió ember szeme láttára állította le saját szívét, amellyel az emberi test fiziológiai törvényeit is megkérdőjelezte. 2014-ben pedig a Föld 50 millió háztartásában jelenlévő Sky News Arabia reggeli műsorába is meghívták, mint a világ egyik legkiemelkedőbb tehetségű és legsármosabb mentalistáját.

Hatékony meggyőzés - PRÉMIUM verzió
Danny Blue befolyásolási technikái
Danny Blue
Danny Blue
Mentalista
Kívánságlistára
25
59 900 Ft
Hatékony meggyőzés
Danny Blue befolyásolási technikái
Danny Blue
Danny Blue
Mentalista
Kívánságlistára
70
29 900 Ft
PR tévhitek
Azért, hogy a tudásod tényeken alapuljon, ne pedig tévhiteken
Danny Blue
Danny Blue
Mentalista
Kívánságlistára
4
9 900 Ft
Mentalista suli - prémium verzió
Danny Blue-val
Danny Blue
Danny Blue
Mentalista
Kívánságlistára
11
79 900 Ft