Logó
Képzések
Füzes Eszter
Füzes Eszter
oktató
Tanulók
5
Képzések
2
Értékelés
4
Elérhetőségek
Weboldal: http://www.studioe.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Email: fuzeseszter@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Diplomák: textil, öltözéktervező MOME
Előző munkahelyek: USE unused
Oktatási területek: öltözködés
Munkahely: STUDIO E

Bemutatkozás

Több, mint tizenöt éves divatipari tapasztalattal rendelkezem, melynek során számos fotózáson, forgatáson, szereplésen és közéleti eseményen vettem részt. Az Iparművészeti Egyetem elvégzése után divattervező lettem. Egyeseknek még biztosan ismerős a USE unused brand, melyet anno két társammal együtt alapítottunk meg. A márka fennállása alatt - mely egykor Magyarország vezető divatmárkája volt - elkészítettünk 36 kollekciót, nyertünk 5 nemzetközi és 4 hazai díjat, volt bemutatónk a Berlini divathéten és részt vettünk számos divatvásáron Tokyotótól kezdve Párizson át New Yorkig és Los Angelesig. Részt vettünk kiállításokon Helsinkiben és New Yorkban több alkalommal és társalapítója voltam a „the Room” magazinnak, ami pár éve a magyar kultúrális élet, a nemzetközi kortárs művészet és divat nagy presztizsű magazinja volt. Ezalatt a sűrű időszak alatt több mint 20 címlap megjelenésünk volt, ruháink pedig számos editorialban tűntek fel a különböző hazai és nemzetközi nyomtatott és online sajtóban.

 Voltak kollaborációk más márkákkal, kicsikkel és nagyokkal egyaránt, terveztünk formaruhákat és néha jelmezeket reklámfilm forgatásokra. A legnépszerűbb együttműködés a Coca-Cola light „hello you” kampánya volt, a számomra legkedvesebb pedig a 2016-os Riói olimpiai formaruha megtervezése és kivitelezésevolt.

Felöltöztettem számos hazai és pár külföldi színésznőt olyan alkalmakra, mint a Cannes-i vörös szőnyeg, hazai és nemzetközi mozi premierek, vagy európai filmdíj átadó események. 

 A brand megszűnése után kerestem a helyemet. Stylistként továbbra is vállaltam fotózásokat és forgatásokat, mely időszak alatt körülbelül 30-40 reklámot forgattam hazai és nemzetközi stábokkal egyaránt. 2017-18-ban részt vettem a Drakulics elvtárs című film elkészítésében, mint jelmeztervező. Hatalmas élmény és tapasztalat volt, amit az elejétől kezdve nagyon élveztem. A film elnyerte a szakma elismerését, és munkámért 2020-ban megkaptam a legjobb jelmeztervező díját.

 A különböző karakterek felöltöztetése különböző helyzetekre mindig nagyon érdekelt, ezért pár évvel ezelőtt elkezdtem kifejezetten öltözködéssel kapcsolatos tanácsadással is foglalkozni. Egyre többen keresnek meg és kérik segítségemet stílusuk kialakításában, egy működő gardrób létrehozásában vagy közös vásárlásban. 

course-image
LIVE kurzus
Esztétika - az öltözködés, mint kommunikációs csatorna [INDULÁS: 2023.05.01.]
Szeretnél jól öltözött lenni, magabiztosan megjelenni és tudatosan választani?
Füzes Eszter
Füzes Eszter
oktató
Kívánságlistára
Indulás: 2023-05-01
120 000 Ft
course-image
LIVE kurzus
Esztétika - az öltözködés, mint kommunikációs csatorna [INDULÁS: 2024.01.06.]
Szeretnél jól öltözött lenni, magabiztosan megjelenni és tudatosan választani?
Füzes Eszter
Füzes Eszter
oktató
Kívánságlistára
Tart: 6
Indulás: 2024-01-06
Max létszám: 25
130 000 Ft