Logó
Képzések

Blogolj, mint a profik!

Hogyan szerezhetsz akár havi több tízezer olvasót egyszerűen, hirdetés nélkül?

A kurzusról

"Micsodaaaa??? Dehát senki sem olvas már blogokat!"

Mekkora tévedés!

Miközben sokan hamis tévhitek alapján döntik el, hogy ők aztán soha nem kezdenek neki, mások havonta több tízezer olvasót szereznek TELJESEN INGYEN! Tudom, most azt gondolod, hogy "jó, de milyen olvasók azok.." Ám ez a kérdés fel sem merül benned, ha megtanulsz minőségi tartalmat gyártani céllal, stratégia alapján. Olyan tartalomra gondolok, amit a megfelelő közönség fog olvasni, azok, akik később inni fogják a szavaidat, és követni akarják az utadat, és megvenni a termékeidet, vagy kipróbálni a szolgáltatásaidat.

"De hogyan találnak rám?""Miről írjak?""Én nem is tudok írni..""Mi az az index2 és miért kell oda kikerülnöm? Na meg hogyan?"

Csak az elmúlt 3 évben több száz embert segítettem ahhoz, hogy a tudását és a tapasztalatait megosszák blog formájában úgy, hogy nekik ne kelljen 5 évet várni arra, hogy kialakulhasson egy valódi olvasótábor, aki támogatja minden lépésüket. Hogy honnan szedem az 5 évet? Nekem ennyit kellett várnom arra, hogy végül több százezren olvassák a bejegyzéseimet (Jelenleg több, mint 4 millió lapletöltésnél jár a blogom).

Szerencsére ma már több olyan gépezet áll a rendelkezésünkre, mint a blog.hu, amit ha jól tudsz használni, és a szerkesztők kiemelik a bejegyzésedet az index2 vagy az index.hu címlapjára, akár 5-10 ezren is olvashatják az első bejegyzésedet. Ugye jól hangzik? 

A jó hír az, hogy már már több száz olyan példát tudok felhozni arra, hogy valakivel a közös munkánk eredményeképp ez megtörtént. Hogy miért? Azért, mert az évek során kiteszteltem, hogy mik azok a típusú tartalmak, amik működnek, így neked már nem kell tesztelned, csak élvezned, ahogy végre visszajelzések is érkeznek a munkáddal kapcsolatban, és elindul az a növekedés, amiről már régen álmodoztál.

A legjobb képzések a témában

Weboldalkészítés alapjai - HTML5 + CSS3
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! Ez egy kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél! - v1.0.0
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
335
3 990 Ft 2 993 Ft
Melegen ajánlott hideghívás
A hideghívás és a telefonos megkeresések hatékony módszerei, egy kurzusban.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
118
4 900 Ft
Hogyan kerüld el a Google büntetést a rossz linkek miatt?
Tudtad, hogy az oldaladra mutató rossz linkek miatt hátrébb kerülhetsz a Google találati listáján?
Zilahi Krisztián
Zilahi Krisztián
Online Marketing tanácsadó
32
4 990 Ft
$25,000 havi bevétel az Amazonon: Termék választás
Hogyan találj profitábilis, sajátmárkás termék lehetőségeket az Amazonon.
Piroska Zoltán
Piroska Zoltán
Amazon FBA árus
32
6 990 Ft