Logó
Képzések

Nem kell egyedül lenned!

Útmutatás ahhoz, hogy ne csak keresd, de meg is találd a társad! Csináld magad társkereső stratégia!
Szerző: Tolvaj Norbert

A kurzusról

A Társkereső Stratégiát több éves tapasztalat összegzéseképpen hoztam létre 2015. évvégén. Az elején néhány bátor és bevállalós társkereső volt az, aki segített tesztelni, finomítani. Az eredmény őszinte leszek, még engem is meglepett. Ez sem csodaszer, de segít abban, hogy elindul, és megtaláld a társad!

Amikor valaki úgy dönt, vagy egyszerűen olyan helyzetbe kerül, hogy a társkeresők népes táborát gyarapítja, akkor előbb vagy utóbb, de társkeresésre adja a fejét. Ilyenkor az esetek többségében regisztrál gyorsan az első online társkeresőre, vagy letölti valamilyen randiappon, és úgy érzi, hogy akkor ő most keményen elkezdett társat keresni. Mi a tapasztalatom? Ez a lelkesedés el fog tartani néhány napig, esetleg néhány hétig. A többség csalódni fog, megijed vagy éppen dühös lesz. Hogy miért? A válasz egyszerű: nem erre számított!

De honnan is tudnád, hogy mit is kell csinálni. Az embere változnak. Lehet, hogy valamikor mindenki veled akart találkozni, de jó eséllyel ezek az évek már elmúltak. Egy olyan időszakot élünk most, ahol az emberek többsége nem érti, hogy miért nem találja a társát, pedig minden 5. magyar ember egyedülálló, és elvileg a társát keresi.

Akkor most Veled a baj?

Szerintem nem. Azt látom, hogy az emberek többsége belefáradt a társkeresésbe. Elkönyvelte, hogy ő már egyedül marad. De ezeket az embereket hogyan lehet felrázni, hol lehet megtalálni. Miattuk is találtam ki a Társkereső Stratégiát.

Fontos! A kurzus tartalmaz egy tesztsort, mely eredményét személyesen állítom össze, és a válaszok végén meg tud adni mindenki egy email címet, amire elküldöm a válaszokat. Jellemzően 7-10 naponta ülök neki a válaszok kiértékelésének.

Azok, akik a kurzust megvásárolják, ajándékba kapnak egy csatlakozási lehetőséget a saját zárt társkereső Facebook csoportba, melyhez csak az ügyfeleim csatlakoznak, és havi rendszerességgel tartok online képzéseket, és online konzultációkat. Így ha elakadnál társkeresés közben, akkor tudok Neked személyesen segíteni!

Ha pedig 2019. január 17-én éjfélig vásárolod meg a kurzust, akkor vendégem vagy 2019. január 20-án a Táskereső Évtervező 2019 workshop című társkereső évtervező eseményemen! Ennek részleteit, és a meghívót a tesztben megadott email címre fogom elküldeni!

A legjobb képzések a témában

STRESSZOLDÁS
A siker ott kezdődik, ahol a stressz véget ér és győz a tudatosság. A stressz újrahasznosítása
Tékitízi Programok
Tékitízi Programok
Training, coaching, tanácsadás
50
4 900 Ft
Hogyan legyél te is digitális nomád?
Útmutató egy backpacker-ből lett digitális nomádtól
Vigh Bori
Vigh Bori
backpacker / digitális nomád
129
8 990 Ft
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tételsor - B
Raktározás menedzsment elnevezésű szóbeli tételsor kidolgozása.
Békefi Judit
Békefi Judit
Online oktató
40
10 000 Ft
Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Hatósági Képzés teljes anyaga
2019-es teljes anyag, példákkal, magyarázatokkal, illusztrációkkal érhető formában.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
62
4 900 Ft