Logó
Képzések

HTML űrlapok készítése

Minden az űrlapkészítésről
Szerző: Webtanár

A kurzusról

Köszöntelek a HTML űrlapok készítését oktató kurzuson, én Kovács Bence vagyok. Magyarországon elsőként, 2002-ben kezdtem el oktatóvideókat készíteni, főként a webes programozás témakörében. Azóta kb. 70 kurzust készítettem el, melyekkel többezer hallgatót tudtam a tanulásban és a munkaszerzésben segíteni.

Ha weblapkészítéssel és webes programozással szeretnél foglalkozni, akkor a HTML alapokkal kell kezdened a tanulást. Ha a HTML alapok című kurzusomat már elvégezted, jöhet a következő lépés: megtanítom, hogy hogyan lehet a weblapjaidra űrlapokat készíteni. A látogatóid az űrlapokon keresztül tudnak veled kommunikálni (üzeneteket küldeni, rendeléseket leadni), ezért ez a témakör nagyon fontos a leendő webmesterek számára.

Megismerkedünk az űrlapok elemeivel, úgymint szöveges mezők, legördülő listák, rádiógombok és jelölő négyzetek, különböző gombok stb. A kurzus végére te is el tudsz majd készíteni egy egyszerű, de tetszetős űrlapot!

A videókon lépésről lépésre láthatod majd a forráskód szerkesztését, az elkészült kódokat a segédfájlok között találod majd meg. Érdemes minden lecke után a gyakorlatban is kipróbálni a látottakat!

Persze a tanulási folyamat itt nem ér véget, a tanulást a JavaScript nyelv alapjait bemutató kurzusommal érdemes folytatni, melyben az űrlapok programozott vezérléséről is szó lesz.

Most pedig nézd meg az ingyenes leckéket, és ha hasznosnak tartod, vásárold meg az oktatóanyagot!

Remélem, hogy hamarosan találkozunk! :-)

A legjobb képzések a témában

Weboldalkészítés alapjai - HTML5 + CSS3
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! Ez egy kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél! - v1.0.0
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
323
3 990 Ft 2 993 Ft
PHP Alapozó Tanfolyam
Hogy te készítsd a webet!
 Cserkó József
Cserkó József
Cégvezető
1239
999 Ft
Angular7, Ultron Kora
Webfejlesztés ultragyorsan Angular keretrenszerben
 Cserkó József
Cserkó József
Cégvezető
49
6 900 Ft
Készíts weboldalt vállalkozásodnak!
Készíts egy keresőbarát weboldalt gyorsan és olcsón!
 Fülöp Johanna
Fülöp Johanna
instruktor, tanácsadó
25
7 990 Ft