Logó
Képzések

Pörgesd fel az énmárkádat interjúztatással!

Kihagyhatatlan alapok: szerezz versenyelőnyt, és indítsd be hónapok alatt az énmárkádat!

A kurzusról

Nem érted, hogy miért kezdtek el egyre többen interjús tartalmat készíteni online? Azt meg aztán pláne nem tudod felfogni, hogy ebből hogyan lehet lehetőségeket teremteni, vagy épp pénzt? 

2008 óta készítek interjúkat: az elmúlt 11 évben Fekete Dávidtól és Csernus dokitól kezdve, a Punnany Massifon át, Martin Garrix-ig (a világ elsőszámú DJ-je), Jake Paul-ig (a világ legbefolyásosabb youtuberei között szerepel), egészen Dr. Oz-ig (szupersztár, amerikai TV-s személyiség) készítettem személyes interjúkat. 

Mi alapján választom ki az interjúalanyaimat? Hogyan érem el, hogy igent mondjanak és találkozzanak velem? Hogyan fordítom bevételre és lehetőségekre azt az anyagot, amit velük készítek? Egyáltalán miért éri ez meg nekem, és miért fektettem már több, mint 15 millió forintot utazásba az elmúlt 5 évben, hogy személyesen találkozhassak velük?

Nem véletlenül. 

A jó hír, hogy nem kell utaznod, ugyanis országon belül is (bárhol élj) el tudod kezdeni, és olyan lehetőségeket tudsz kialakítani magad számára minimális befektetéssel, amikről most még álmodni sem mernél. A területed kiemelkedő véleményformálójává tudsz válni pillanatok alatt, lepipálva mindenkit körülötted. 

Persze, ha jól csinálod.

Ez a kurzus pontosan azért készül, hogy jól csinálhasd. A kurzus során a legfontosabb 8 lépést mutatom be, rengeteg gyakorlati tippel, és olyan tanácsokkal, amiket eddig senkitől sem hallottál. Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan tudod az előnyödre fordítani az interjúztatást és beindítani az énmárkádat, akkor ezt a kurzust imádni fogod. 

 

 

 

A legjobb képzések a témában

Weboldalkészítés alapjai - HTML5 + CSS3
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! Ez egy kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél! - v1.0.0
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
327
3 990 Ft 2 993 Ft
Melegen ajánlott hideghívás
A hideghívás és a telefonos megkeresések hatékony módszerei, egy kurzusban.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
116
4 900 Ft
Hogyan kerüld el a Google büntetést a rossz linkek miatt?
Tudtad, hogy az oldaladra mutató rossz linkek miatt hátrébb kerülhetsz a Google találati listáján?
Zilahi Krisztián
Zilahi Krisztián
Online Marketing tanácsadó
32
4 990 Ft
Hatékony meggyőzés
Danny Blue befolyásolási technikái
Danny Blue
Danny Blue
Mentalista
32
29 900 Ft