Logó
Képzések

jQuery UI - modern és látványos webes megoldások

Turbózd fel a weblapodat látványos, modern webes megoldásokkal!
Szerző: Webtanár

A kurzusról

Köszöntelek a jQuery User Interface használatát bemutató kurzusomon, én Kovács Bence vagyok. Magyarországon elsőként, 2002-ben kezdtem el oktatóvideókat készíteni, főként a webes programozás témakörében. Azóta több, mint 70 oktatóanyagot készítettem el, melyekkel többezer hallgatót tudtam segíteni a tanulásban, és a gyakran a munkaszerzésben is.

Ha webmesternek tartod magad, akkor ez a kurzus nagyon hasznos lesz a számodra! A jQuery User Interface (röviden: jQuery UI) egy olyan keretrendszer, mely hasznos, látványos és divatos eszközöket ad a webmesterek kezébe. Segítségével modernebbé tehetjük weblapunkat, űrlapjainkat, mindezt akár pár perc alatt. A leckék megértéséhez rendelkezned kell weblapkészítési ismeretekkel. Nem szükséges, de ajánlott a jQuery nyelv alapfokú ismerete is.

A videókon valós időben követheted majd a forráskód szerkesztésének lépéseit. Minden egyes lecke megtekintése után a gyakorlatban is próbáld ki a látottakat! Ebben segítenek a mellékelt kódok, melyeket a letölthető segédfájlok között találsz meg.

Most pedig nézd meg az ingyenes leckéket, melyek alapján eldöntheted, hogy hasznos lesz-e számodra az oktatóanyag! A vásárlás után azonnal elkezdheted a tanulást.

További szép napot kívánok! :-)

A legjobb képzések a témában

Weboldalkészítés alapjai - HTML5 + CSS3
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! Ez egy kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél! - v1.0.0
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
327
3 990 Ft 2 993 Ft
PHP Alapozó Tanfolyam
Hogy te készítsd a webet!
 Cserkó József
Cserkó József
Cégvezető
1247
999 Ft
Angular7, Ultron Kora
Webfejlesztés ultragyorsan Angular keretrenszerben
 Cserkó József
Cserkó József
Cégvezető
50
6 900 Ft
Verziókezelés Gittel
Folyamatosan bővülő kurzus
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
44
9 900 Ft 1 485 Ft