Logó
Képzések

Hogyan csináljak pénzt az énmárkámból?

Profit és énmárka

A kurzusról

 

"Miért nem tudok annyi pénzt keresni az énmárkámból, mint mások?"

Teljesen mindegy, hogy már egy felépített énmárkád van, vagy még csak most állsz neki, sokan még mindig nem értik, hogy hogyan lehet folyamatosan bevételt generálni az online jelenlétükből. Lehet, hogy még csak most kezdtél énmárkát építeni, is szeretnéd érteni, hogy mire érdemes odafigyelni az alapozáskor, milyen hibákat követhetsz el, és hogyan alakíts ki termékeket/szolgáltatásokat, amikor eljutsz a következő szintre, hogy tényleges bevételt generálhass. Az sem kizárt, hogy ezeket a lépéseket már rég a hátad mögött tudhatod, de mégsincs tele a naptárad konzultációkkal, a programjaid konganak az ürességtől, a követőid pedig nem költenek nálad. 

Alig 2 éven belül legalább 1000 óra konzultációt tartottam nemzetközileg, mindezt mindenféle hirdetés nélkül értem el. Mégis hogyan voltam erre képes, miközben csak egy apró pár száz fős közösségnek kommunikálok? Te hogyan tudsz hasonló eredményeket elérni? Hogyan érdemes elérni a megfelelő közönséget? Hogyan tudsz egyedi, a közönséged igényeihez mérten szolgáltatásokat kialakítani ? Mi az az eszköz, amit használok, és mindig beválik? Mégis ki a megfelelő közönség számodra?

Többek között ezekre a kérdésekre kapsz választ a kurzus során, ami olyan mértékben felgyorsíthatja a bevételed növekedését, amit most még el sem tudsz képzelni. Lehet, hogy most úgy gondolod, ez mind lehetetlen, ám az igazság az, hogy a kurzus során nem kizárt, hogy folyamatosan a homlokodat fogod csapkodni, hogy hogyan is követhetted el a legalapvetőbb hibákat, és miért nem gondoltál azokra a dolgokra, amikkel megoldást nyújtok a problémádra.

A legjobb képzések a témában

Weboldalkészítés alapjai - HTML5 + CSS3
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! Ez egy kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél! - v1.0.0
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
323
3 990 Ft 2 993 Ft
Melegen ajánlott hideghívás
A hideghívás és a telefonos megkeresések hatékony módszerei, egy kurzusban.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
109
4 900 Ft
Hogyan kerüld el a Google büntetést a rossz linkek miatt?
Tudtad, hogy az oldaladra mutató rossz linkek miatt hátrébb kerülhetsz a Google találati listáján?
Zilahi Krisztián
Zilahi Krisztián
Online Marketing tanácsadó
32
4 990 Ft
Hatékony meggyőzés
Danny Blue befolyásolási technikái
Danny Blue
Danny Blue
Mentalista
32
29 900 Ft