Logó
Képzések

Webfejlesztés kezdőknek - AKCIÓS csomag

Kezdő webfejlesztőknek készült ez a csomag, mely 3 kurzust foglal magába.
Szerző: Webtanár

A kurzusról

Köszöntelek a Kezdő webfejlesztő kurzuson, én Kovács Bence vagyok. Magyarországon elsőként, 2002-ben kezdtem el oktatóvideókat készíteni, főként a webes programozás témakörében. Azóta kb. 70 kurzust készítettem el, melyekkel többezer hallgatót tudtam a tanulásban és a munkaszerzésben segíteni.

Ez a kurzus egy akciós csomag, ami három olyan alapkurzust foglal magába, melyek tematikája szorosan egymásra épül.

Az első kurzus a HTML alapok kezdőknek, melyben teljesen az alapoktól kezdjük a HTML nyelvvel való ismerkedést. Megismerkedünk a HTML oldalak alapszerkezetével, foglalkozunk a szövegek és képek megjelenítésével, táblázatok készítésével. A kurzus végére te is el tudsz majd készíteni egy egyszerű weblapot.

A második kurzus a HTML űrlapok készítése, melyben megismerkedünk az űrlapok elemeivel, úgymint szöveges mezők, legördülő listák, rádiógombok és jelölő négyzetek, különböző gombok stb. A kurzus végére te is el tudsz majd készíteni egy egyszerű, de tetszetős űrlapot!

A harmadik kurzus a JavaScript alapok, űrlapok vezérlése címet kapta. Ebben megtanítom, hogy hová és hogyan kell írnod a JavaScript kódokat a weblapod kódján belül. Megismerkedsz a változók, ciklusok és függvények fogalmával és használatával, a párbeszédablakok megjelenítési lehetőségeivel. A kurzus végefelé pedig megmutatom, hogy a már elkészített HTML űrlapokat hogyan tudod a JavaScript segítségével módosítani, ellenőrizni majd elküldeni.

A videókon lépésről lépésre láthatod majd a forráskód szerkesztését, az elkészült kódokat a segédfájlok között találod majd meg. Érdemes minden lecke után a gyakorlatban is kipróbálni a látottakat!

Most pedig nézd meg az ingyenes leckéket, és ha hasznosnak tartod, vásárold meg az akciós csomagot! A sikeres vásárlás után azonnal elkezdheted a tanulást! :-)

A legjobb képzések a témában

Weboldalkészítés alapjai - HTML5 + CSS3
Készítsd el első weblapod HTML és CSS segítségével! Ez egy kihagyhatatlan lépés, hogy webfejlesztő legyél! - v1.0.0
Rádi Viktor
Rádi Viktor
senior webfejlesztő
324
3 990 Ft 2 993 Ft
PHP Alapozó Tanfolyam
Hogy te készítsd a webet!
 Cserkó József
Cserkó József
Cégvezető
1241
999 Ft
Angular7, Ultron Kora
Webfejlesztés ultragyorsan Angular keretrenszerben
 Cserkó József
Cserkó József
Cégvezető
50
6 900 Ft
Készíts weboldalt vállalkozásodnak!
Készíts egy keresőbarát weboldalt gyorsan és olcsón!
 Fülöp Johanna
Fülöp Johanna
instruktor, tanácsadó
25
7 990 Ft