Logó
Képzések
Dobos Aron
Dobos Aron
Dobos Áron - FEI ló masszás és manuálterapeuta
Kövess itt is!
Tanulók
32
Képzések
2
Értékelés
2
Elérhetőségek
Mobil: +36303036654
Weboldal: https://smarthorse.webnode.hu
Cím: Magyarország, Miskolc
Email: aron.vaughn95@gmail.com
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Lovak funkcionális anatómiája, mozgástana, mozgáselemzése, mozgásszervi felépítése

Bemutatkozás

Pár szó magamról:

A lovakkal már nagyon kicsi korom óta kapcsolatban vagyok, és nem is volt olyan periódusa az életemnek, amiből ők kimaradtak volna.

Képesítéseim a ló masszázs terápiában a következők:

FEI ló terapeuta (FEI PET - FEI Permitted Equine Therapist)

Nemzetközi ló myo-manipulative, manual, és funkcionális masszázs terapeuta, kinesio tape applikátor, kranioszakrális terapeuta.

A masszázsterápiát és ennek ágazatait 2018-ban ismertem meg, amikor Angliában dolgoztam munkalovasként. Ott láttam azt, hogy a nemzetközi porondon versenyző lovak karrierjében, edzésmunkájában milyen szintű előrelépést hoz, ha profi masszázs terapeuta dolgozik velük. A kint töltött idő alatt tanultam ki a szakmát, majd az amerikai Holistic Animal-nél szereztem meg a képesítést és a megfelelő háttértudást.

Azóta folyamatosan dolgozom mindenféle lóval, legyen szó fajtáról, szakágról, problémáról. Mindezek mellett fontosnak tartottam, hogy azokról szakágakról, amelyeknek lovaival munkám során találkozok, személyes tapasztalatom is legyen, így az évek során minden főbb szakágba belekóstoltam a military-tól a díjugratáson át a fogathajtásig, valamint díjlovaglásban a mai napig aktívan versenyzek is.

Mai napra már dolgoztam lovakkal az egyesült királyságtól hazánkig, itthon pedig az egész ország területein dolgozom a legkülönbözőbb négylábúakkal.

Mindezek mellett fontsnak tartom azt is, hogy a lovasok, tulajok ismerjék meg a lehető legjobban a lovak mozgásszervi felépítését, mozgástanát, negatív mozgásmintákat, és hogy hogyan tudnak ezekkel a leghatékonyabban dolgozni, így 2022-től az oktatásból is aktívan kiveszem a részem, a tanfolyamoktól, az egyetemi oktatásig.

Ismerd meg lovad mozgását!
Ismerd meg hogyan is dolgozik alattad a lovad. Tanulj minél többet a mozgásáról, izomzatáról.
Dobos Aron
Dobos Aron
Dobos Áron - FEI ló masszás és manuálterapeuta
Kívánságlistára
28
19 990 Ft
Fitt ló, fitt lovas!
Lovad képzésének, edzéstervezetének megfelelő összeállítása, mozgásszerv egészségesen tartása.
Dobos Aron
Dobos Aron
Dobos Áron - FEI ló masszás és manuálterapeuta
Kívánságlistára
7
9 990 Ft