Logó
Képzések
Bodonyi Dániel
Bodonyi Dániel
Szakértő, tréner, tanácsadó
Tanulók
328
Képzések
3
Értékelés
15
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: HR és people analytics
Munkahely: Spark Institute at IBS

Bemutatkozás

Bodonyi Dániel 15 éves nemzetközi tanácsadói és vezetői tapasztalattal a háta mögött, elemzőként dolgozott többek között a világ egyik vezető tanácsadócégénél Párizsban és az ENSZ kutatóintézeteit összefogó ENSZ Egyetem tokiói nemzetközi központjában is.

Öt éve foglalkozik a HR és people analytics területével, ezalatt megtanult kódolni és elvégezte az MIT Data Science képzését. Tokió vezető IT-fejvadászcégénél többek között az Amazonnal is együtt dolgozott a toborzási folyamat és a jelöltélmény adatvezérelt optimalizálásán, később pedig ügyvezetőként az Attuned.ai nevű, pszichológiai teszteket és mesterséges intelligenciát ötvöző HR-szoftver fejlesztéséért felelt, amely bejutott a philadelphiai Wharton People Analytics Conference és a londoni HR Tech World Congress startupversenyének döntőjébe is.

A berlini Future of HR beszélgetéssorozat szervezőjeként, valamint többek között a Daimler és a Roland Berger nemzetközi tanácsadócég meghívására számos alkalommal adott elő az adatvezérelt HR témakörében. Jelenleg könyvet ír, amelyben több mint száz cégalapítóval és HR-vezetővel készített interjú során tárja fel a gyorsan növekvő cégek szervezeti problémáit és azok megoldási lehetőségeit.

Üzletfejlesztés, Marketing
Ingyenes!
9 900 Ft
39 000 Ft