Logó
Képzések
Zsuzsanna Gyebnárné Laczkó
Zsuzsanna Gyebnárné Laczkó
tanító
Képzések
4
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Szécsény
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: általános iskola matematika

Bemutatkozás

Utálja a matekot a gyereked? Pedig meg lehet szerettetni vele is! Ha lehetősége van annyiszor meghallgatni az elméleti tudásanyagot, amíg a maga tempójában befogadja, akkor szívesen fog feladatokat csinálni. S a megtapasztalt siker hatására újra és újra el akarja majd sajátítani a többi ismeretet is, szintén a maga fejlődési fokán. Nem kell sietnie, nem kell rohannia, az online tanító néni meg fogja őt várni, s annyiszor ismétli el a tudásanyagot, ahányszor arra szükség van! 

A matekkal sok gyereknek problémája van korosztálytól függetlenül. Legtöbbször már az alapok sincsenek meg. Azért vagyok itt, hogy ezekben az elakadásokban segítsek gyermekednek és ezáltal Neked is. Válaszd ki az évfolyamának megfelelő kurzust, s vágjatok bele! A videós tananyagok elsősorban alsó tagozatosaknak készültek, de azoknak a felsős gyerekeknek is ajánlom, akik valahol az alapismereteknél elakadtak, s az erre vonatkozó  magyarázatot már nem kapják meg iskolában, viszont a további fejlődést a hiányosság kizárja vagy lassítja. 

Legyen ott a virtuális könyvespolcotokon ez a tudásanyag, hogy szükség esetén csak elő kelljen kapni! Eredményes tanulást kívánok!

Általános- és középiskola
3 990 Ft
Általános- és középiskola
5 990 Ft
Általános- és középiskola
6 990 Ft
Általános- és középiskola
7 990 Ft