Logó
Képzések
Tölgyessy  Zsófi
Tölgyessy Zsófi
Szívből Vállalkozni
Kövess itt is!
Tanulók
53
Képzések
1
Értékelés
8
Elérhetőségek
Weboldal: https://www.tolgyessyzsofi.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Email: info@tolgyessyzsofi.hu
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: vállalkozás, inspiráció, marketing, coaching
Munkahely: www.tolgyessyzsofi.hu

Bemutatkozás

Lassan 4 éve hagytam hátra a marketinges felsővezetői mókuskereket, ahol a sikerek ellenére már nem voltam boldog. Szerettem volna szabad életet élni, olyan munkát végezni, ami nem csak sikeres, de amit szívből csinálok és a szenvedélyeimre épül, igazán én vagyok. Olyat, amit értéket teremt, hatással van mások életére és magam oszthatom be az időmet. Ezért hátrahagytam a vállalati világot, majd beutaztam Délkelet Ázsiát, ezzel valóra váltva az egyik legnagyobb álmomat. Ma már a Szeretem a Vállalkozásom közösség vállalkozóit és szabadúszóit támogatom abban, hogy sikeres, vállalkozásokatt építsenek, a szívüket követve.

Arra szeretnélek inspirálni, hogy merj olyan életet élni, amire valóban vágysz, boldogan, szívből.  Számomra ezt a vállalkozói lét tette lehetővé. Ha benned is van egy álom, a Szívből Vállalkozni program abban segít neked, hogy az álmod ne maradjon benned eltemetve, hiszen a félelmek, a korlátozó gondolataink megakadályozhatják a saját sikerünket.

Az elmúlt években több mint 250 ember vett részt az Inspirációs Marketing workshopokon, vállalkozói csoportokban és az egyéni programomban, hogy fantasztikus termékeket, szolgáltatásokat hozzanak létre, szívből. 

 

 

 

Pénzvisszafizetési garancia
9 900 Ft