Logó
Képzések
Tölgyessy  Zsófi
Tölgyessy Zsófi
Szívből Vállalkozni
Kövess itt is!
Tanulók
53
Képzések
1
Értékelés
8
Elérhetőségek
Weboldal: https://www.tolgyessyzsofi.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Email: info@tolgyessyzsofi.hu
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: vállalkozás, inspiráció, marketing, coaching
Munkahely: www.tolgyessyzsofi.hu

Bemutatkozás

Lassan 4 éve hagytam hátra a marketinges felsővezetői mókuskereket, ahol a sikerek ellenére már nem voltam boldog. Szerettem volna szabad életet élni, olyan munkát végezni, ami nem csak sikeres, de amit szívből csinálok és a szenvedélyeimre épül, igazán én vagyok. Olyat, amit értéket teremt, hatással van mások életére és magam oszthatom be az időmet. Ezért hátrahagytam a vállalati világot, majd beutaztam Délkelet Ázsiát, ezzel valóra váltva az egyik legnagyobb álmomat. Ma már a Szeretem a Vállalkozásom közösség vállalkozóit és szabadúszóit támogatom abban, hogy sikeres, vállalkozásokatt építsenek, a szívüket követve.

Arra szeretnélek inspirálni, hogy merj olyan életet élni, amire valóban vágysz, boldogan, szívből.  Számomra ezt a vállalkozói lét tette lehetővé. Ha benned is van egy álom, a Szívből Vállalkozni program abban segít neked, hogy az álmod ne maradjon benned eltemetve, hiszen a félelmek, a korlátozó gondolataink megakadályozhatják a saját sikerünket.

Az elmúlt években több mint 250 ember vett részt az Inspirációs Marketing workshopokon, vállalkozói csoportokban és az egyéni programomban, hogy fantasztikus termékeket, szolgáltatásokat hozzanak létre, szívből. 

 

 

 

Szívből Vállalkozni Gondolkodásmód
Siker, Szenvedély, Szívből.
Tölgyessy  Zsófi
Tölgyessy Zsófi
Szívből Vállalkozni
Kívánságlistára
53
9 900 Ft