Logó
Képzések

Szívből Vállalkozni Gondolkodásmód

Siker, Szenvedély, Szívből.

A kurzusról

Év elején egy csodálatos tengerparton töltöttem az alkotói szabadságomat Ázsiában. Ez volt a vállalkozói álmom, hogy egy nap ezt megtehessem és ne csak évente egyszer legyen arra lehetőségem, hogy elmenjek egy hétre nyaralni. 

Több mint 4 éve léptem ki utoljára az irodám ajtaján, hogy hátrahagyjam a marketinges felsővezetői mókuskereket, ami ugyan szép céges autóval, többszázmilliós marketing büdzsével és biztonsággal járt, de boldogtalan életet adott. 2013-ben végre megengedtem magamnak, hogy kövessem a szívemet, felmondtam és fél évre világgá mentem Ázsiába, hogy valóra váltsam a legnagyobb álmom, majd alig egy év alatt felépítettem a saját vállalkozásomat.

De hogy ide eljussak, nem csak a marketinges, stratégiai, értékesítési tudásomat kellett felhasználom, hanem hosszú hónapokat dolgoztam a gondolkodásmódomon, hogy tudjam, higyjem, hogy képes vagyok bármire.  A kettő együtt működik: Inspiráció / Gondolkodásmód és Üzleti / Marketing Stratégia, persze az is szívből. 

Első lépésben, a Szívből Vállalkozni programban a vállalkozói gondolkodásmódot vesszük elő, mert ez a hosszútávu siker és boldog vállalkozói lét kulcsa kulcsa. A kurzus 11 leckéből (összesen 1,5 óra tananyag) és egy több mint 10 oldalas munkafüzetből áll. 

A Program legfontosabb része a „Most Te jössz” munkafüzet, hogy Te magad dolgozz kérdések és feladatok segítségével a vállalkozásodon és a gondolkodásmódodon, hiszen csak úgy kapsz igazán hasznos, gyakorlati tudást, ha konkrétan teszel is valamit az ügy érdekében.

Ne feledd az élet nem egy unalmas munka, hogy fizetni tudd a számláidat és jó esetben évente egyszer elmenj nyaralni, szívből éld, ahogy valóban szeretnéd.

Te írod a sztorid!

Köszönöm, hogy velem tartasz ezen az úton:).

 

Zsófi

 

Tölgyessy Zsófi

www.tolgyessyzsofi.hu

info@tolgyessyzsofi.hu

FB: Szeretem a Vállalkozásom

 

 

A legjobb képzések a témában

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tételsor - B
Raktározás menedzsment elnevezésű szóbeli tételsor kidolgozása.
Békefi Judit
Békefi Judit
Online oktató
40
10 000 Ft
Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Hatósági Képzés teljes anyaga
2019-es teljes anyag, példákkal, magyarázatokkal, illusztrációkkal érhető formában.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
62
4 900 Ft
STRESSZOLDÁS
A siker ott kezdődik, ahol a stressz véget ér és győz a tudatosság. A stressz újrahasznosítása
Tékitízi Programok
Tékitízi Programok
Training, coaching, tanácsadás
50
4 900 Ft
Hogyan legyél te is digitális nomád?
Útmutató egy backpacker-ből lett digitális nomádtól
Vigh Bori
Vigh Bori
backpacker / digitális nomád
129
8 990 Ft