Logó
Képzések
Hamar Domonkos
Hamar Domonkos
GTD és hatékonyságspecialista
Tanulók
121
Képzések
1
Értékelés
8
Elérhetőségek
Weboldal: http://www.hamar.hu/
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Hatékonyságnövelés, GTD időgazdálkodás, Executive coaching
Munkahely: Hamar Productivity Consulting

Bemutatkozás

"Úgy gondolom, hogy felelősségünk hatékonynak lenni, nemcsak magunkkal, hanem a környezetünkkel szemben is. Hiszem, hogy ez mindenki számára elérhető."

Domonkos az ELTE természettudományi karán diplomázott, de nem lett sem matematikus, sem – ahogy eredetileg képzelte – zenész, illetve színész sem. Sokáig rendezvényszervezőként dolgozott és olyan módszert keresett, ami segít a párhuzamosan futó projektek és állandóan változó prioritások között is a felszínen maradni. Amikor rátalált a GTD-re egyből tudta, hogymegtalálta, amit keresett és a fejébe vette, hogy ezt az egész országgal megismerteti.

2014 nyarán alapította hazánk egyetlen hatékonyságnövelésre specializálódott tréningcégét a Hamar Productivity Consulting Kft.-t.

A GTD módszertan egyetlen hazai akkreditált trénere. Tréningjein részt vettek már a legnagyobb hazai start-upok munkatársai (Prezi, Ustream, LogMeIn), a legsikeresebb hazai vállalatok csapatai (Fundamenta, AAM, IFUA) és nemzetközi nagyvállalatok közép-, és felsővezetői (Ericsson, Unilever, Sberbank, Randstad).

Hatékonyságnövelés a Getting Things Done® módszer segítségével
Sajátítsd el a GTD® módszertan 5 fő lépését!
Hamar Domonkos
Hamar Domonkos
GTD és hatékonyságspecialista
Kívánságlistára
60
39 000 Ft