Logó
Képzések

Autodesk Fusion 360 CAM Alapok - 2.5D Marás

Az Autodesk Fusion 360 CAM alapjai tanfolyam 2.5D-s marással foglalkozó részének rögzített anyaga.
Szerző: Kollár József

A kurzusról

  • Az oktatás a 2019.06.29.-én tartott Fusion 360 CAM alapképzéses készült felvételek alapján összeállított oktatóanyag. Mivel az oktatás személyes volt, ezért nem 100%-ban videó anyagra van optimalizálva - néhol hiányoznak a magyarázó ábrák és rajzok. Sok helyen előfordul, hogy az információ lényegi része hangban hangzik el csak, hozzá ábra, magyarázó grafika nem társul. Az oktatás a Fusion 360 CAM moduljának 2.5D-s marási műveleteinek használatával kapcsolatos. Vannak olyan részek, melyek forgácsolás-technikai alapismeretekre vagy CAD-es alapismeretekre támaszkodnak, ezért ezek megértéséhez némi CAM-es vagy marós tapasztalat szükséges.
  • Az oktatás személyes lezajlása miatt az anyag nem logikai sorrendre tagolt, néhol hiányozhatnak részek belőle, hiszen nem a teljes oktatás lett rögzítve. Azonban az elhangzott információ mennyiség miatt bátran ajánlom mindenkinek, aki egy lazább, barátias légkörben lezajlott oktatás, nagyon sok helyen gyakorlatias tippekkel bővített felvételével szeretné bővíteni CAM-es ismereteit.
  • Az oktatás nem minden részéről sikerült elkészíteni a felvételt, ezért a videó kurzus nem fedi le a személyes oktatáson elhagzottakat teljesen.
  • (Az anyagban elhangzott példa cég nevek fiktív nevek, azok valós cégnevekkel történő egybeesése csak a véletlen műve. Az anyagban elhangzott gazdasági, üzletpolitikai fejtegetések és árak, csak spekulációk, találgatások, azoknak valós alapja nincsen. Mindkét elöző feltételből származtatott bármilyen kijelentés, állítás és okfejtés alaptalan.)

 

A legjobb képzések a témában

Sikeres tőzsdei vagyonépítés egyszerűen
Akár 100 000 Ft-al is elkezdhető hatékony, hosszú távú pénzteremtési technika.
MBA Bence  Balázs
MBA Bence Balázs
Befektetési szakértő
336
11 900 Ft
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tételsor - B
Raktározás menedzsment elnevezésű szóbeli tételsor kidolgozása.
Békefi Judit
Békefi Judit
Online oktató
46
10 000 Ft
Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Hatósági Képzés teljes anyaga
2019 október 10-től érvényes anyag, példákkal, magyarázatokkal, illusztrációkkal érhető formában.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
71
4 900 Ft
STRESSZOLDÁS
A siker ott kezdődik, ahol a stressz véget ér és győz a tudatosság. A stressz újrahasznosítása
Tékitízi Programok
Tékitízi Programok
Training, coaching, tanácsadás
60
8 900 Ft