Logó
Képzések

Autodesk Fusion 360 CAM Alapok - 2.5D Marás

Az Autodesk Fusion 360 CAM alapjai tanfolyam 2.5D-s marással foglalkozó részének rögzített anyaga.
Szerző: Kollár József

A kurzusról

  • Az oktatás a 2019.06.29.-én tartott Fusion 360 CAM alapképzéses készült felvételek alapján összeállított oktatóanyag. Mivel az oktatás személyes volt, ezért nem 100%-ban videó anyagra van optimalizálva - néhol hiányoznak a magyarázó ábrák és rajzok. Sok helyen előfordul, hogy az információ lényegi része hangban hangzik el csak, hozzá ábra, magyarázó grafika nem társul. Az oktatás a Fusion 360 CAM moduljának 2.5D-s marási műveleteinek használatával kapcsolatos. Vannak olyan részek, melyek forgácsolás-technikai alapismeretekre vagy CAD-es alapismeretekre támaszkodnak, ezért ezek megértéséhez némi CAM-es vagy marós tapasztalat szükséges.
  • Az oktatás személyes lezajlása miatt az anyag nem logikai sorrendre tagolt, néhol hiányozhatnak részek belőle, hiszen nem a teljes oktatás lett rögzítve. Azonban az elhangzott információ mennyiség miatt bátran ajánlom mindenkinek, aki egy lazább, barátias légkörben lezajlott oktatás, nagyon sok helyen gyakorlatias tippekkel bővített felvételével szeretné bővíteni CAM-es ismereteit.
  • Az oktatás nem minden részéről sikerült elkészíteni a felvételt, ezért a videó kurzus nem fedi le a személyes oktatáson elhagzottakat teljesen.
  • (Az anyagban elhangzott példa cég nevek fiktív nevek, azok valós cégnevekkel történő egybeesése csak a véletlen műve. Az anyagban elhangzott gazdasági, üzletpolitikai fejtegetések és árak, csak spekulációk, találgatások, azoknak valós alapja nincsen. Mindkét elöző feltételből származtatott bármilyen kijelentés, állítás és okfejtés alaptalan.)

 

A legjobb képzések a témában

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tételsor - B
Raktározás menedzsment elnevezésű szóbeli tételsor kidolgozása.
Békefi Judit
Békefi Judit
Online oktató
39
10 000 Ft
Pénzügyi Szolgáltatás Közvetítő Hatósági Képzés teljes anyaga
2019-es teljes anyag, példákkal, magyarázatokkal, illusztrációkkal érhető formában.
Tulok Imre
Tulok Imre
Értékesítési tréner, oktató
61
3 900 Ft
Hogyan legyél te is digitális nomád?
Útmutató egy backpacker-ből lett digitális nomádtól
Vigh Bori
Vigh Bori
backpacker / digitális nomád
129
8 990 Ft
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tételsor - A
Logisztikai, szállítmányozási feladatok elnevezésű szóbeli tételsor kidolgozása
Békefi Judit
Békefi Judit
Online oktató
39
10 000 Ft