
|
|
Az anyakovászig vezető út első lépései, beleértve a szükséges eszközöket és a kovászkezdemény elindításának folyamatát
Kulcsfontosságú fordulóponthoz érkezünk: Megszületik az anyakovász – Az anyakovász gondozásának bemutatása
A világ legegyszerűbb alaptésztáját készítjük el, és megismerjük annak elkészítési folyamatát. A lépések és a kelesztési idő könnyedén megjegyezhető.
Szeletelési és tárolási praktikák bemutatása. A folytatás lehetőségéről ismertető: Készültem a mindennapok kovászolásához szükséges tudnivalókkal
Teendők az anyakovásszal, az aktív kovásszal, valamint elindítjuk a tészta fermentációját – cél: maximális növekedés
Részletesen megismerjük a kovásszal való sütés minden lépését, a kelesztési idők megválasztásán át a sütési beállítások fontosságáig.
Tökéletesen működő praktikák és tippek. Csökkentett adagokban etetünk, tartósítjuk és szabadságoljuk .