A platform 2023. február 9-én, csütörtökön 23 órától kb. február 10-én 1 órág nem lesz elérhető karbantartás miatt.
Logó
Képzések
Lupui Iza
Lupui Iza
coach, a 160 gramm blog írója
Tanulók
240
Képzések
2
Értékelés
17
Elérhetőségek
Mobil: +36205392545
Weboldal: http://160gramm.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: életmódváltás, önismeret

Bemutatkozás

Szia! Lupui Iza vagyok. 

2014 óta írom a 160 gramm blogot az életmódomról, amelynek három alappillére az étkezés, a testmozgás és az önismeret fejlesztése. A blogon elsősorban a saját történetembe engedek betekintést, sorstársaimnak egyéni és csoportos programok formájában segítek az életmódváltás nehézségeivel szemben.

Pontosan tudom, mennyire felforgatja az ember életét, ha inzulinrezisztencia, PCOS, tej- vagy gluténérzékenység miatt kényszerül étkezési szokásainak és életvitelének megváltoztatására. A felsoroltak közül mindegyikben érintett vagyok, többször keresztülmentem a kétségbeesés, az elfogadás és az elsajátítás fázisain. 

Foglalkozásom life coach és önismereti tréner. Munkám során nem előre megírt forgatókönyvet követek, hanem az ügyfelek élethelyzetét, lehetőségeit, céljait szem előtt tartva, közösen keressük a legjobb megoldást. Segítek az elfogadás és az elsajátítás szakaszaiban, akár az alapoktól kezdve. Személyesen Budapesten vagyok elérhető, a fizikai távolság áthidalására az online világ nyújtotta lehetőségeket használom.

 

Elérhetőségeim: 

Életmód, fitness, sport
Pénzvisszafizetési garancia
3 790 Ft
Életmód, fitness, sport
Pénzvisszafizetési garancia
8 790 Ft