Logó
Képzések
Spirituális Tanoda
Spirituális Tanoda
Önismereti és Spirituális tanácsadó, Kínai Asztrológus
Kövess itt is!
Tanulók
13
Képzések
2
Értékelés
1
Elérhetőségek
Weboldal: https://spiritualisgyermek.hu/
Cím: Magyarország,
Szakmai tapasztalat
Diplomák: Bölcsész diploma
Oktatási területek: Meditáció és Jóga a Gyermekek nyelvén, Kínai Asztrológia

Bemutatkozás

Kedves Tanuló!

Üdvözöllek és hálás vagyok, hogy itt vagy velem. Szeretném a bemutatkozásomat egy idézettel kezdeni.

“ISMERD MEG ÖNMAGAD!”

Az idézet hozzávetőlegesen i.e. 800-tól hirdeti az életben elérendő egyik legfőbb cél fontosságát, azaz a helyes motivációk által megszerzett önismeretet.

Elindultam hát én is az önismeret rögös útján felfedezni a világot s benne önmagamat. Akkor még nem sejtettem, hogy ennek az útnak nincsenek végső határai. Spirituális Utam egyik legtanulságosabb állomása a kínai asztrológia, melynek köszönhetően végre válaszokra leltem. Az addig homályos részek fénnyel teltek meg és elkezdtek a helyére kerülni a kirakósom darabjai.

Beleszerettem az asztrológiába, minél mélyebbre ástam magam a tanulmányaimban annál erősebb vágy munkált bennem, hogy megszerzett tudásommal segítségére lehessek másoknak is.

Spirituális tanácsadóként a célom, hogy hozzásegítsem az embereket, akár gyermek, akár felnőtt, önmaguk megismeréséhez és megértéséhez, az élet egyes területein kialakult nehézségek átlátásához, és lehetőség szerint ugródeszkává alakításához.

A webuni segítségével szeretném minnél több támogató szülőnek és spirituális útkeresőnek megtanítani az általam használt modern spirituális eszközöket. Fontosnak tartom, hogy gyermekeinknek is megtanítsuk az ősi bölcsek által használt Meditációt és Jógát a Gyermekek Nyelvén. Ebben a modern rohanó, stresszes világban szükségük van gyermekeinknek az egyensúly megteremtésére, ami a szellem, a lélek és a test. Meg kell tanulniuk uralni gondolataikat, amit csak a meditációs képesség elsajátításával lesznek képesek. A jóga a testi síkon történő ellazulást segíti elő.

Az Önismeret kínai asztológiával egyfajta használati útmutatót ad magunkhoz és másokhoz, legyen akár a gyermekünk, a kedvesünk , vagy a munkatársunk. Minden embernek szüksége van Önismeretre, hogy boldog, motivált és tudatos legyen!

Légy részese te is egy modern spirituális útnak!

 

Mozogj Játszva Babajógával!
Jóga a Gyermekek nyelvén !
Spirituális Tanoda
Spirituális Tanoda
Önismereti és Spirituális tanácsadó, Kínai Asztrológus
Kívánságlistára
2
7 480 Ft
Tanítsunk Játszva Gyermekjógát!
Jóga a Gyermekek Nyelvén!
Spirituális Tanoda
Spirituális Tanoda
Önismereti és Spirituális tanácsadó, Kínai Asztrológus
Kívánságlistára
1
7 990 Ft