Logó
Képzések
Watsing Dori
Watsing Dori
Watsing Dori
Tanulók
4
Képzések
1
Értékelés
2
Elérhetőségek
Mobil: 06309497176
Weboldal: https://www.watsingdori.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Toborzás, Onboarding folyamatok, Munkaerő megtartás, Z és Y generációs munkavállalók, Maifiatal kompatibilis szervezet fejlesztő

Bemutatkozás

Egy olyan szemléletet mutatok meg neked, aminek a használatával a Z és Y generációs fiatalok szívesen és hatékonyan dolgoznak majd nálad és Te is szívesen alkalmazod majd őket. Kizárólag huszonévesekből, teljes - a HR-estől, az ügyfélszolgálatoson át az értékesítőig - szervezeteket építettem fel és működtetek sikeresen. Mindent, ami ahhoz kell, hogy a céged, a szervezeted maifiatal kompatibilis legyen megtanulhatsz tőlem. A hogyanban is számíthatsz rám. 

Felmerülnek ezek a problémák nap, mint nap nálad is?! Miért nem hajlandóak szóban kommunikálni? Miért van hozzájuk nőve a telefon, ami így veszélyezteti a hatékonyságukat?! Miért kamuznak? És ha már kamuznak, azt hogyan kezeljem? Hogyan bízzak meg bennük? És hogyan legyek biztos benne, hogy nem fog átverni? Miért nem értékeli, hogy én megtanítok neki mindent a szakmáról? Hogyan érjem el nála, hogy motivált legyen? Hogyan érjem el, hogy "hosszútávon" gondolkozzon ezen a munkahelyen? Megfordul a fejedben, a vezetőid fejében az a gondolat, hogy "Azért ne istenítsük már őket, hát semmit nem hajlandóak csinálni, csak követelnek, vegyék már észre, hogy ez egy munkahely!"

Azért osztom meg veled a szakmai tapasztalatomat, a tudásomat, a működő sémáimat, hogy Te és a céged is maifiatal kompatibilis legyen és örömödet leld a velük való munkában!

Tapasztalataimra alapozva mindkét oldalt támogatom, hogy hatékonyan tudjatok együtt dolgozni. Hidat teremtek köztetek annak érdekében, hogy a generációs szakadékon, a módszereimmel átkelve, erős szimbiózisban működhessetek együtt. Maifiatalokkal együtt dolgozni; a szenvedélyem. Támogatni az integrálásukban az X generációs vezetőket; a misszióm. Maifiatal kompatibilis szervezeteket építeni; a védjegyem. Ezt nevezem megwatsingolásnak.

Z generációs - pályakezdő - munkavállaló: használati útmutató
Hogyan toborozd őket és dolgozz együtt velük hatékonyan, frusztráció nélkül. Előny az iparágadban!
Watsing Dori
Watsing Dori
Watsing Dori
Kívánságlistára
4
175 000 Ft