Logó
Képzések
Ujvári Mária
Ujvári Mária
marketinges, SEO tanácsadó, webdesigner
Kövess itt is!
Tanulók
10
Képzések
4
Értékelés
2
Elérhetőségek
Weboldal: https://www.sikermarketing.hu
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Diplomák: okleveles közgazda, marketing szakirány (BKE)
Oktatási területek: marketing, webmarketing, SEO szövegírás
Munkahely: sikermarketing.hu

Bemutatkozás

Közgazdászként végeztem Marketing szakirányon a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (ma Corvinus). Első 10 szakmai évemben márkamenedzser pozíciókban dolgoztam multinacionális cégeknél. 2004 óta vállalkozóként dolgozom, kis- és középvállalkozások marketing tanácsadójaként. 2006-ban indítottuk el webdesign és keresőoptimalizálást (SEO) vállalkozásunkat, a sikermarketinget. A gyakorlatban tanultam meg a webergonómiát, a keresőoptimalizálást és a website fejlesztést.

2016 óta szerveztünk saját tréningeket Budapesten több témában, mint például a SEO Honlapszövegírás, Marketing és Facebook marketing, amelyek 2020-ra online videótréningekké alakultak. Online kurzusaim az élő tréningeken alapulnak, azok tapasztalatain és a résztvevő hallgatók kérdésein (akik maguk is vállalkozók). Jelenleg 14 online kurzust kínálunk saját honlapunkon, a sikermarketing.hu-n.

Munkámban a hangsúlyt a coaching-ra, a folyamatosan tanításra helyezem, nem csak "lediktálom" az ügyfeleinknek, hogy mit csináljanak. Hiszem, hogy a legjobb marketing eredményt nem lehet elérni a vállalkozó személye, személyisége nélkül, a marketing tanácsadónak tehát jó elemzőnek és időnként jó "gyógyítónak" kell lennie.

Webfejlesztés, programozás
25 900 Ft
Üzletfejlesztés, Marketing
25 500 Ft
Webfejlesztés, programozás
15 500 Ft
Üzletfejlesztés, Marketing
13 500 Ft