|
|
NUTRIFUN food - A funkcionális táplálkozás alapjai gyorstalpaló
Funkcionális táplálkozás alapjai - gyakorlati kurzus
Szeretnél egy élethosszig tartó, tápanyagokban gazdag étrendet követni, amely nem jelent kalóriaszámlálgatást és lemondásokat számodra?
Szeretnél egészséges, karcsú, életerős és ellenálló lenni, anélkül hogy nagyobb erőfeszítéseket tennél érte?
Válts funkcionális, azaz tápanyagsűrű, tápláló, természetes és szezonális ételekre, ne rostokolj órákig a konyhában!
Mi az, amit a kurzus nyújt számodra?
Egy gyorstalpaló összefoglalást és közérthető válaszokat arról, hogy:
- mit jelent a tápanyagsűrűség és a glikémiás index?
- milyen összefüggéseket rejt a napi szénhidrátfogyasztásod mértéke az általános egészségi állapotodra vonatkozóan?
- milyen alapanyagokból készíts ételeket?
- milyen módszerekkel iktathatod ki az antitápanyagokat, azaz a megfelelő felszívódást gátló ételeket az életedből?
- érdemes-e számolgatni a kalóriákat, ha a testösszetételeden szeretnél változtatni?
- milyen alapreceptekkel dolgozhatsz, ha nincs időd állandóan a konyhában tevékenykedni, vagy egyfolytában úton vagy?
- hogyan állíthatod vissza a szervezeted egyensúlyát hosszú távon az ételek segítségével?
Mit tartalmaz a Funkcionális táplálkozás alapjai kurzus?
21 gyakorlatias leckét
- videókkal
- letölthető tippekkel
- receptekkel
Milyen pozitív következményekkel számolhatsz, ha megváltoztatod az étrendedet a megadott paraméterek alapján?
- kitisztul a szervezeted, ezáltal szebb lesz a bőröd, hajad, körmeid minősége
- általánosságban javulhat az energiaszinted , így nagyobb kedvvel indulsz majd a munkába, iskolába vagy az edzőterembe
- ha betartod a főbb szabályokat, javulhat a testösszetételed, leolvad rólad a felesleges zsír, megfelelő mozgás kiegészítésével pedig tömeget, azaz izmokat növelhetsz
- a hormonegyensúlytalanságból adódó tüneteit, kedvező irányba fordulhatnak
- jót teszel az emésztőrendszerednek és a beleidben található bélflórát is kedvezően támogatod
Mivel a kurzusban kizárólag tápanyagokban gazdag, valódi és természetes alapanyagokat ajánlok napi fogyasztásra, nincs vesztenivalód, csak nyerhetsz az általam javasolt ételek fogyasztásával!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A kurzushoz korlátlan hozzáférést biztosítok, és bármikor feltehetsz kérdéseket is, amelyek az étrended kialakításával kapcsolatban foglalkoztatnak.
Tegyél magadért a tápanyagokban gazdag ételek segítségével, csatlakozz a NUTRIFUN programhoz!
Jó egészséget és átalakulást kívánok!
-
1.Fontos alapfogalmak megismerése
-
1. lecke
A tápanyagsűrűség fogalma
-
2. lecke
A glikémiás index fogalma
-
3. lecke
Szénhidrátgörbe, avagy hogyan kezeljük a szénhidrátokat?
-
4. lecke
Makrotápanyagok
-
5. lecke
Mire jó egy tápanyagkalkulátor?
-
6. lecke
NUTRIFUN food táplálékpiramis
-
2.Jótékony, tápanyagsűrű alapanyagok és amit érdemes lesz elkerülnöd
-
7. lecke
Mit találsz ebben a fejezetben?
-
8. lecke
Ajánlott alapanyagok listája
-
9. lecke
Kerülendő élelmiszerek
-
10. lecke
Hasznos eszközök a konyhában
-
11. lecke
Alapreceptek ZÖLDSÉG
-
12. lecke
Alapreceptek REGGELIK
-
13. lecke
Alapreceptek BÉLFAL,BÉLFLÓRA
-
14. lecke
Alapötletek FEHÉRJÉK
-
15. lecke
Étrendtervezés
-
3.Gyakorlati elemek: gyakori buktatók, használható elvek
-
16. lecke
Mit találsz ebben a fejezetben?
-
17. lecke
A 80/20-as szabály
-
18. lecke
A reggeli, ebéd és vacsora mítosza
-
19. lecke
Útközben
-
20. lecke
7 tipp, hogy elkerüld a táplálkozási buktatókat
-
21. lecke
Alap bevásárlólista
-
4.Összefoglalás
-
22. lecke
Összefoglalás